خدا کنه به این شکل باشه و همه بیماران و کسانی که سلامتیشون رو از دست دادند زود شفا پیدا کنند
بنده که همیشه درخواستم رو فقط در نزد خداوند انجام میدم و نه در نزد بندش![]()
بنده هم نظرم این هست که انجمن هاستینگ هست وهاب عزیز!
کمک نمیخواهم ...
فقط بیا......
سلام داداش
ی سری چیزا رو نمیشه گفت ، چون اینجا فلان جاست پس نباید تاپیک باشه
عزیز انجمن هاستینگ هست انجمن کفار نیست که
یعنی تا به این لحظه هیچ کدوم یک از شما هاستینگ ها از خدا درخواستی نداشتی ؟
یعنی خدا و اعمه رو یادکردن فقط در انجمن های مذهبی جاشه ؟
راستی ادمین های عزیز میتونن تاپیکم رو حذف کنن مثل اون قبلیه با دلیل اینکه اینجا ربطی به این چیزا نداره
اما واقعا شما با خوندن این داستان موهای بدنتون سیخ نشد ؟
تو این انجمن فقط پول باید باشه ؟
امیدوارم این تاپیک امشب بزرگترین تاپیک این انجمن بشه
خداوند در یوم القیامه آن یک درصد نیکی شما را به روی نود ونه درصد دیگر می گذارد و رحمتش صد در صد می شود و تمام رحمتش بر بندگان شایسته اش عطا می کند. تا جایی که ابلیس به راه می افتد تا شاید شامل او هم بشود اما دورش می کنند.
پیامبر(ص) فرمود: وقتی خداوند جان را آفرید، در کتابش که بر عرش پیش خود می باشد نوشت رحمت من بر قهر و غضبم غلبه دارد و بیشتر ازآن است.
انسان در این دنیای عظیم در میان این همه خلایق موجودی کوچک است اما پر مدعا و در عین حال نیازمند، در مقابل خالق بزرگ و مهربان، که در یک سوم آخر شب از هفت طبقه آسمانها به آسمان زمین می آید تا نالۀ بنده ای که خدا را صدا می زند بدون هیچ مانعی به او برسد و بندگان خود را ندا می دهد، چه کسی است مرا بخواند تا شنوایش باشم، چه کسی است درخواست کند تا از او قبول کنم، چه کسی نیازمند است تا عطایش کنم.
کدامین پادشاه را می شناسیم که با زیر دستان این گونه رفتار کند، چرا صدایش نزنیم و محبتش را طلب نکنیم.
شیطان در ماجرای خلقت انسان گفت: خداوندا چرا من بر این موجود خاکی که از گل بد بو آفریده ای سجده ببرم، اما انسان تنها از گل نبود بلکه خداوند از بدو حیات آدمی دوست داشتن او را خود را با دمیدن روح پاکش در کالبد انسان به ما نشان داد و ابلیس را که دشمنش بود از بهشت و درگاه خود راند، کدامین حامی اینگونه حمایت می کند؟
پروردگار نیکی را یک به ده حساب می کند یعنی یک حسنه ده برابر می شود، اما بدی را به اندازه خودش ثبت می کند. می پرسیم چرا؟
چون دوستمان دارد و می خواهد در بهشت نزدیکش باشیم. در حدیث آمده اگر بنده نصف خرمایی را در راه خدا انفاق کند خداوند با دست راستش آن را می گیرد و هفتصد برابر پاداش می دهد.
پروردگار می فرماید: بنده تمام اعمالش را به خاطر خودش انجام می دهد به جز روزه که برای من انجام می شود و من نیز پاداشی به او می دهم با ارزش.
اگر انفاق هفتصد برابر می شود، پس ثواب روزه چگونه خواهد بود؟ سبحان الله.
انسان در قیامت وقتی کارنامه اش را می بیند با حیرت می گوید: معبودا این همه خوبی مال من است؟ جواب می شنود: تو یکی دادی و من چندین برابرش کردم.
حال امیدوارم دوستان خرده نگیرند و تاپیک رو به انحراف نکشند
همه ما مشغله های زیادی داریم و تنها زمانی که کارمان گیر می شود یاد خدا میکنیم
حال چه خوب است که امشب همه با این داستان زیبا به درگاه احدیت شفای همه بیماران و سلامتی پدر و مادر و همچنین خوش بختی و دلی عاری از کینه و حسرت و بدی از خدا طلب کنیم
این شب ها شبهای عزیزی هست
امیدوارم انجمن تخصصی رو بهانه ای برای دوری از یاد خدا قرار ندهیم
قضاوت با خودتون
ویرایش توسط vahab00 : November 1st, 2014 در ساعت 23:30
بعضی وقتها بعضی چیز ها لازم است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)