-
October 27th, 2014, 14:11
پاسخ : یه سوال فنی در مورد سئو و سایت
دوست عزیز به نظر من بهترین راه و بی دردسرترین راه اینه که با یک دامنه دیگه کارتون رو استارت کنید
بعضی از دوستان که تو کار سئو هستند میگن که گوگل به 404 زیاد اهمیتی نمیده و بعد از یک ماه همه چی مرتب میشه
ولی کاملا در اشتباه هستند. اشتباهی که من کردم شما انجام ندین:
من یه سایت خبری داشتم با چیزی حدود 8000 ایندکس گوگل
رویه سایت رو تغییر دادم و فروش آنلاین شارژ رو استارت کردم ولی متاسفانه بعد از گذشت یک ماه هنوز ایدکس های من تغییری نکردند و یه همه ارور 404 دارم
گوگل هم یکی دو بار بابت این 404ها بهم اخطار داد و در حقیقت تهدید کرد. یه تعدادی رو از طریق وبمسترتولز حذف کردم ولی....
پیشنهاد میکنم با دامنه جدید استارت کنید
-
تعداد تشکر ها از hadsi به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2014 14:11
# ADS
-
October 27th, 2014, 14:23
عضو انجمن
پاسخ : یه سوال فنی در مورد سئو و سایت

نوشته اصلی توسط
hadsi
دوست عزیز به نظر من بهترین راه و بی دردسرترین راه اینه که با یک دامنه دیگه کارتون رو استارت کنید
بعضی از دوستان که تو کار سئو هستند میگن که گوگل به 404 زیاد اهمیتی نمیده و بعد از یک ماه همه چی مرتب میشه
ولی کاملا در اشتباه هستند. اشتباهی که من کردم شما انجام ندین:
من یه سایت خبری داشتم با چیزی حدود 8000 ایندکس گوگل
رویه سایت رو تغییر دادم و فروش آنلاین شارژ رو استارت کردم ولی متاسفانه بعد از گذشت یک ماه هنوز ایدکس های من تغییری نکردند و یه همه ارور 404 دارم
گوگل هم یکی دو بار بابت این 404ها بهم اخطار داد و در حقیقت تهدید کرد. یه تعدادی رو از طریق وبمسترتولز حذف کردم ولی....
پیشنهاد میکنم با دامنه جدید استارت کنید
آخه خیلی حیفم میاد این دامین عالیه از طرفی هم دامین بهتر از این که آزاد هم باشه که بتونم ثبت کنم موجود نیست!
این دامینم تازه یکماهه ثبت کردم قبلا رو یه دامین دیگه بودیم بعد اینو ثبت کردم و کل ایندکس های قبلیمونو انتقال دادیم روی این
الان یعنی هیچ راهی نیست که همین کارمونو راه بندازه؟ 
- - - Updated - - -
من تا الان سایتم بدون www بالا میومد
الان اگه کاری کنم که فقط با www بالا بیاد و توی گوگلم با www ثبتش کنم مشکل رفع نمیشه؟
چون وقتی با www توی گوگل ثبت کنم گوگل کلاَ به عنوان یه سایت مجزا شناسایی میکنه!
-