حرف شما هم تا حدودی صحیح هست, اما مورد اول اینکه حملات لایه 7 (http,https,mysql) اصلا ربطی به فایروال این دیتا سنتر نداره, اصولا هیچ جای دنیا نداره! چون باید از روی سرور مهار بشن! شما اگه یه سرور تو هتنرز آلمان هم داشته باشید می تونید جلوی حملات لایه 7 رو بگیرید؛ منظور ما اینجا از DDoS, حملاتی است که در لایه 3 و 4 شبکه انجام میشه! و خارج از دسترس مدیر سرور است و باید به صورت سخت افزاری توسط دیتا سنتر مهار شود!
در خصوص حملات از داخل دیتا سنتر هم حق با شماست, اگر با یک سرور قصد اتک داشته باشید مطمئنا شناسایی میشه! بحث سر اینه که یه نفر بیاد از چندین سرور دسترسی داشته باشه! نیاز نیست حتما صاحب سرور باشه, کرک هم کرده باشه کافیه! وقتی تعداد منابع زیاد باشه از هر وی پی اس ترافیک مجاز و محدودی ارسال می کنه که به صورت اتوماتیک قابل تشخیص نیست (دیتا سنتر اتوماتیک نمی تونه تشخیص بده که این سرور در حال اتک کردن هست )اما مجموع این ترافیک در سرور هدف یه فاجعه هست.
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
البته حتما میدونید که در دیتاسنتر ما از OSI و 7لایه حرف نمیزنیم
مبحث TCP/Ip هست که 4 لایه داریم
آنتی دیداس شما صرفا جهت بلاک کردن "flood" به روی شبکه شما طراحی میشه و کاری نداره که در لایه 3 هستید یا 4 و فقط حجم دیتا رو کنترل میکنه
در مورد دوم هم عرض شد که تست کنید، اصلا به مرحله ای نمیرسید که قرار باشه اتک شما به سرور مبدا برسه که بخواید از 10؟ 100؟ 1000 سرور اتک بزنید، به محض آغاز آی پی شما مسدود میشه(هزاران سرور در این دیتاسنتر میزبانی میشه که در بهترین حالت ممکنه در لحظه 100 ها حمله انجام بشه که در همون ثانیه اول مهار میشه)
اگر به این صورتی بود که میفرمایید ovh دیگه دیتاسنتر نبود سرور روم بود. و پارس آنلاین خودمون میشد بهترین دیتاسنتر دنیا
ویرایش توسط softlayer : October 23rd, 2014 در ساعت 19:28
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
با این اوصاف که hetzner آلمان که خودش میگه فایروال نداره تا الان باید جمع می کرد و میرفت! لطفا بحث ها رو قاطی نکنید. من کلا بی سوادم و نمی دونم حملات SQL یا http چه جوری انجام میشهحرف شما درست ولی اینطوری حمله نکنید!
فکر می کنم من دیگه تو این تاپیک چیزی ننویسم بهتره! چون نمی خوام بین دوستان اختلاف ایجاد بشه و خدایی نکرده دلخوری پیش بیاد؛ اصلا حرف همه شما درست.
موفق باشید
یا حق
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
سلام
این تبلیغات باعث میشه مشتری هم به حرف ما باوری نداشته باشه
مشتری بود سرور اختصاصی داشت ما کانفیگ کردیم روش دی داس اتک امد سرور خوابید
بعدمن بهش میگفتم اتک رو سرور هست یارو آمد به ما گفت او وی اچ انتی دی داس هست سرور چطور میخوابه
کاش این جمله رو می نوشتن که قرار نیست حملات برزگ رو هم بدون هزینه ساپورت کنه سیستمشون که ما متهم نشیم
این وسط به بی سوادی
ارادت
ویرایش توسط 007 : October 23rd, 2014 در ساعت 19:05
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
به به!جناب عیسی لو چیزای دیگه میگفتن راجع به ovh! هرچند بنده میدونم جزو درجه سوم حساب میشن!!اما گفتم شاید ایشون چیزی دیدن که ما نمیدونیم!کم کم دیتاسنترهایی که با قیمت مفت سرور میدن از رده خارج میشن و همه مجدد به سمت softlayer و leaseweb و ... دیتاسنترهای محبوب کوچ میکنن!دیتاسنترهایی که دیگه دلال بازی توشون نیست مثل هتزنر و او وی اچ و ... دیگه نمیان سرور دست چندم (حالا هتزنر که جدیدا سرور میده قبلا دسکتاپ بوده) ارائه بدن با هاردهای معمولی،Bw پرمیوم ارایه میدن نه پهنای باندی که عملا هیچوقت بهش نرسی ...
..: فــروش سـرور مـجازی بــا مـنابع اخـتصاصـی از انگلیس، هلند، کانادا و فرانسه :..
wWw.Top-Vps.CoM
دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره
دوست عزیز لطف کنید با سند و مدرک صحبت کنید ، اولا شما یک عکس از پنل تون در دیتاسنتر OVH و سروری ک در بالا بهش اشاره کردید و بخش تنظیمات DDoS protection Pro قرار بدید تا حرف تون تایید شه ک همچین سروری بوده ...
ضمن اینکه من اکثر فروشنده های سرور های اختصاصی / مجازی این دیتاسنتر در انجمن رو میشناسم ، یادم نمیاد شما جزو فروشنده سرور مجازی یا حتی هاست از این دیتاسنتر بوده باشید !
پورت اسکن رو ovh ؟؟؟ ، حرفای خنده دار نزنید لطفا" ، در این صورت زیر یک دقیقه آي پی مربوطه بلاک میشه ... و برای شما ابیوز میاد و تا ج ندید بلاک میمونه ...
صحبت های ایشون کاملا تایید میشه ...
ویرایش توسط OmidX : October 23rd, 2014 در ساعت 19:26
...Zzzz...
من نه سرور مجازی ارائه میدم و نه سرور اختصاصی , فقط هاست اشتراکی و قصد خراب کردن بازار شما رو ندارم که بخوام از دیتا سنتری بد بگم ! چون زمینه کاریم متفاوت هست رقیب هم محسوب نمیشم که بخوام بازار شما رو خراب کنم, صرفا تجربیاتمو در اختیار کاربران گذاشتم.
در ضمن, یعنی صحبت های این دوستمونم تایید می کنید که فایروال سخت افزاری این دیتا سنتر می تونه جلوی حملات HTTP رو بگیره ؟ :D
من می گم این بحثو سلیقه ایش نکنیم! همونطور که گفتم از مزایا هم کم نداره ولی برای کسانی که به امید DDoS protection میرن می خوام تو چاه نیفتن و همین !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)