سلام
ممنون از جواب شما . اگر مشتری نیاز به ادمین برای نصب نرم افزار خاصی داشته باشد و یا اینکه به سرورش حمله بشود جزو کدام قسمت محاسبه می شود
با تشکر
سلام
ممنون از جواب شما . اگر مشتری نیاز به ادمین برای نصب نرم افزار خاصی داشته باشد و یا اینکه به سرورش حمله بشود جزو کدام قسمت محاسبه می شود
با تشکر
سلام
چیزی که من در بیشتر دیتا ستر ها دیدم این هست که معمولا به صورت دقیق تر دسته بندی می کنند به طور مثال در دیتا سنتری که من الان باهاشون کار می کنم به این صورت است :
https://www.caro.net/managed.php
که شامل 4 دسته شده و هر کدام قیمت جداگانه دارد و با این روش مشتری کاملا می داند که شما تا چه میزان برای سرورش پشتیبانی ارائه می دهید
با تشکر
ببین درست ولی کارهایی که برای پشتیبانی از سرور تو این لیست انجام می دن خیلی سطحی هستش و کار اصلی ما بیش تر تخصصی هست مثلا بیش تر روی سرور هایی کار می کنیم که سیستم ها و سرویس های اصلی هاستینگ روی آنها نصب شده باشه و ریزه کاری هاشو انجام می دیم.
ولی باز فکر جالبی هستش که جدا کنیم این سیستم هارو از هم و به صورت package بنویسیم.
حتما تو برنامه کاری مون این کارو انجام می دیم
ممنون
سلام
ممنونم اگر بتوانید به این صورت دسته بندی داشته باشید من می توانم با شما بیشتر صحبت کنم و این موضوع را به عنوان یک پشنهاد به مشتریان خودمان ارائه کنیم.
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)