-
July 9th, 2010, 08:40
عضو جدید
پاسخ : شفاف سازی در رابطه با نحوه درج آگهی
بهتره راجع به درصدها هم بحث بشه. مثلاً فرض کنید شما ۳ بنر دارید که توافق شده هر کدوم ۳۳٪ نمایش داده بشند (یعنی وقتی در هر صفحه دو بنر نمایش داده میشه اگه شما ۵۰ صفحه رو باز کنید انتظار دارید که ۱۰۰ بار بنر ببینید! از این ۱۰۰ بار، تقریباً ۳۳ بارش بنر شماره ۱ رو میبینید، ۳۳ بار بنر شماره ۲ و ۳۳ بار بنر ۳).
حالا سوال اینجاست که وقتی تعداد آگهیها زیاد میشه (مثلاً ۴ آگهی جدید میگیرید و تعداد بنرها به ۷ تا افزایش پیدا میکنه) چطور میشه اون توافق ۳۳٪ رو رعایت کرد؟ (چون قاعدتاً ۳۳٪ با ۳ بنر اشباع شده و نباید فضای خالی برای بنر جدید وجود داشته باشه)
-
تعداد تشکر ها از SaeedGh به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2010 08:40
# ADS
-
July 9th, 2010, 10:07
مدیر کل
در بین پست ها 2 بنر نمایش داده میشه یکی در اولین پست و یکی در آخرین پست
درصد نمایش بنر های بین پست ها 33 درصد هست
اگر در بین پست ها 1 بنر نمایش داده میشد پس باید در بین پست ها 3 بنر اضافه میشد
در صورتی که 2 بنر نمایش داده میشه پس 6 تا بنر 33 درصد نمایش برای هر بنر میرسه
اگر شما یکم فکر میکردید میتونستید به راحتی تشخیص بدید و به درصد ها پی ببرید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها ازVahid به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2010, 12:44
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها ازSaeedGh به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2010, 18:19
مدیر کل
اینطور که شما حساب کردید باید به سفارش دهنده گفته بشه ۳۳٪ در اولین ارسال تاپیکها یا ۳۳٪ در آخرین ارسال تاپیکها و یا ۱۷٪ در بین ارسالها. (یکی از این سه تا)
ببین شما خودتون العان داری میگی 33 درصد و بعد میگید 17 درصد؟ میشه بگید چرا شد 17 درصد؟ مگه ما 1 بنر داریم در بین کل پست ها؟
وافعا نمیدونم چند کلاس درس خوندید ولی یه درصد گیری ساده رو نمیتونید انجام بدید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2010, 18:28
عضو دائم
دعوا نشه یموقع!!!
بی خیال بابا.
اگه مثل بلاگفا میشد با توجه به تعداد نمایش (نه در صد نمایش) در بین پست ها حرف زد دیگه به مدرک و کلاس هم دیگه گیر نمی دادید.
هر دو تون تحصیلات دانشگاهی دارید خوب نیست این برخوردها
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1 به دلیل پست مفید
-
July 9th, 2010, 18:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Vahid
ببین شما خودتون العان داری میگی 33 درصد و بعد میگید 17 درصد؟ میشه بگید چرا شد 17 درصد؟ مگه ما 1 بنر داریم در بین کل پست ها؟
وافعا نمیدونم چند کلاس درس خوندید ولی یه درصد گیری ساده رو نمیتونید انجام بدید
سلام
می بخشید آقا وحید من دخالت می کنم!
اما آقای سعید غلامیان اطلاعات خیلی خوبی دارند و کارشون درسته (هم برنامه نویس خوبی هستند و هم اینکه اولین و تنها سایت رسمی مرجع مای بی بی در ایران را دارند! ) ، فکر کنم در مفاهیم محاسبات انجام شده تعبیر درستی صورت نگرفته باشه !
موفق باشید
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
تعداد تشکر ها از iacbook به دلیل پست مفید