پهنای باند نامحدود !
هم اضافه کرد !!!!!!!!
پهنای باند نامحدود !
هم اضافه کرد !!!!!!!!
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
سلام
قیمت های سرورهای با پهنای باند نا محدود پورت 100 را خوب می دهد
خیلی مفت میده !
کسی که سایت موزیک بخواد میزبانی کنه خیلی میصرفه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
این سایت نوشته Unlimited Reboot . نکنه واسه Reboot دادن باید ایمیل زد ؟
پنل واسه سرور میده ؟ مثلا KVM و یا پنلی که سرور رو تنظیم کرد و Reset داد ؟
برای OsReload پول می گیرند ؟
راستی Plan هاشون رو میشه EDIT کرد ؟ مثلا Generation 6 رو که 2 گیگ رم داره رو به 4 گیگ رم ارتقا داد؟
ویرایش توسط vPsPersia.COM : May 21st, 2009 در ساعت 10:35
بله ایمیل میزنید واستون ریبوت میکننداین سایت نوشته Unlimited Reboot . نکنه واسه Reboot دادن باید ایمیل زد ؟
تا 1 سال پیش نمیداد و اگه kvm میخواستید پول میدادید میداد بهتونپنل واسه سرور میده ؟ مثلا KVM و یا پنلی که سرور رو تنظیم کرد و Reset داد ؟
مشتری باشید نهبرای OsReload پول می گیرند ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)