..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
درود
پورت مد نظر شمارو حتی 1 سرور اختصاصی هم نداره
در speedtest چرا اما در عمل شما از 1 پورت 1گیگابیت گارانتی 500 هیچگاه نمیتونید بیش از 150 مگابایت دانلود کنید
شما باید سرور اختصاصی با پورت 10 گیگابیت خریداری کنید
موفق باشید
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
120 الی 150 کل پورت یک سرور هست که بین تمام سرورهای میزبانی شده به اشتراک قرارداده شده
هیچ سرویس دهنده ای این امکان رو نداره که شمارو مجاز به استفاده 24 ساعته از این مقدار بگذاره
مگر اینکه تمام کاربرهارو روی 1 مگابیت محدود کنند که در مجازی ساز vmware چیزی با نام محدودیت پورت وجود نداره
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
خب اینایی که شما گفتی رو منم میدونم !نگفتم قرار حق بقیه به من داده بشه که, من پولِ بیشتری مبدم و از پورت بیشتری استفاده میکنم! یسری یوزرها هستن که پورت زیادی احتیاجشون نمیشه حالا اگر یه فروشنده اینارو کنار هم قرار بده تقریبا پورت خالی میمونه و منم میتونم از بقیه پورت استفاده کنم !
البته بگم ۲۴ ساعت نمیخوام از ساعت ۲٫۵ شب تا ۸ صبح نهایت ! همین الان یه سرور از rapidswitch دارم که ۲۴ ساعته با سرعت بالای ۱۰۰ در اختیارمه تنها مشکلش با آپلودده که سرعتش در حد آپلودسنترهای دیگم نیست !
ویرایش توسط yaghi : October 10th, 2014 در ساعت 06:14
سلام .
به تاپیک زیر مراجعه کنید :
*|فروش پاییزه سرور مجازی عصر هاستینگـ|با 75% تخفیف|رم چهار گیگابایت تنها 15000 تومان|*
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
با سلام اولا همچین سروری پیدا نمیشه اگه هم بشه ممکنه قیمتش بالا باشه شما قیمت مورد نظرتونو بگید شاید همکاران تونستن کاری کنن وگرنه وقتتون رو الکی تلف میکنید
ايران وي دي اس *-*-*-* داراي نماد اعتماد
Tel : 09366007086 | yahooID1: iranvds | yahooId2: twohost
فروش بسیار ویژه سرور مجازی فرانسه با رم ddr4
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)