من تابحال از این شرکت شکایتی ندیدم و واقعا اسم تاپیک رو که خوندم خیلی تعجب کردم!(فکر کردم تاپیک شکایت هست)و برای اولین بار هست که میبینم یک نفر تشکر کرده از سرویس دهندش! بسیار عالی!
من تابحال از این شرکت شکایتی ندیدم و واقعا اسم تاپیک رو که خوندم خیلی تعجب کردم!(فکر کردم تاپیک شکایت هست)و برای اولین بار هست که میبینم یک نفر تشکر کرده از سرویس دهندش! بسیار عالی!
دوست عزیز کار خاصی روی سرور انجام نمدید که بخواید 1% دان بشه ...
یکم فشار به سرور بیاد بعد اون موقع معلوم میشه ...
وقتی کلاً یه سایت داره باز میکنه وی پی اس میخواید دان هم بشه ؟
البته البته باز هم جای شکر داره و سرویس دهنده خوبی هستش که بدون اینکه کاری انجام بده سرور و فشاری روش باشه خاموش یا ریست نشده !
:: گروه 98 طرح :: ارائه خدمات : طراحی و کدنویسی تحت وب
من فکر کردم تاپیک شکایت باز کردید!بعد فهمیدم تاپیک تشکره!
من کمتر از یکماه هست که ازشون هاست دانلود تهیه کردم و از سرعت و آپتایم راضی هستم.
پشتیبانی باحوصله و سریعی هم دارند.
در کل ازشون راضی هستم.
وقتی استفاده سنگینی نمیکنید نیاز به دان شدن نداره ولی چیز جالبی بود همش شکایت میشد از سرویس دهنده ها خوشحال هستیم که در کنار شکایات تقدیر هم از سرویس دهنده ها میشه
خیلی موضوع جالبی تاپیک زدین امیدواریم دان نشه براتون و نیک سرور هم جزو سرویس دهنده های برتری هستش خدا قوت
واقعا کیفیت سرویس های نیک سرور در همه زمینه ها از جمله سرور های مجازی خارج از کشور خیلی بالاست و سرویس های اپ تایمی ارایه میدهند
از همه مسئولینش تشکر میکنیم
اینم عکس از آپ تایم نزدیک به 500 روز
http://upload7.ir/uploads//f826ca63d...2779894ee5.png
تشکر از استارتر گرامی
به هر حال سرور رم 1 ماهی 34 تومان باید با سرور رم 1 ماهی 15 و 20 تومان فرق داشته باشد
به هر حال مشتری دانا و آگاه به مسائل سرور فرق این 2 را تشخصی می دهد در کنار آن نیز بالا ترین درجه پشتیبانی و پایداری رو ارائه دادیم
مدیران لطفا تاپیک رو مثل تاپیک های قبلی ما قفل کنند
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
قطعا رضایت مشتری بهترین تبلیغ برای یک سرویس دهنده هاستینگ به حساب میاد.
ممنون. تاپیک خوبی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)