ببینید وارد اکانت ریسلری که می خواهید اکانت رو روش ایجاد کنید بشید و بعد روی nameserver کلیک کنید و درونش نیم سرور های شما مشخص هست. طبق مثال زیر وجود داره:
ns1.domain.com
ns2.domain.com
ببینید وارد اکانت ریسلری که می خواهید اکانت رو روش ایجاد کنید بشید و بعد روی nameserver کلیک کنید و درونش نیم سرور های شما مشخص هست. طبق مثال زیر وجود داره:
ns1.domain.com
ns2.domain.com
..::| بیش از یک دهه |::..
پس دی ان اس هاتون همیناست :
ns1.198.195.141
ns2.198.195.141
خب ای پی سرور رو که دارید (همان ای پی که توسطش وارد دایرکت ادمین میشیو یا اس اس اچ)اگر هدفتون ساخت دی ان اس اختصاصی هست به ترتیب زیر اقدام کنید :
1 - وارد کنترل پنل دامنه خود بشید
2 - دو رکورد جدید بسازید مطابق زیر :
ns1.domanname.com
ns2.domainname.com
مقابل هر یک از اینها ای پی سرور رو قرار بدید و ذخیره کنید .
بعد از اون باید همین دی ان اس ها رو که ساختید:
ns1.domanname.com
ns2.domainname.com
نیز در تنظیمات همان دایرکت ادمین قرار بدید (جای همون ادرس ای پی قرار بدید که هم اکنون هست)
بعد دیگه هر دامینی رو که خواستید به سرور اتصال کنید باید دی ان اس ها رو تغییر بدید به همین دی ان اس هایی که ساختید
ns1.domanname.com
ns2.domainname.com
ممنون من الان این دو تا رو باید برم تو سایت ایرنیک و در قسمت دامنه خودو و در ستون / dns ست کنم درسته؟ببینید وارد اکانت ریسلری که می خواهید اکانت رو روش ایجاد کنید بشید و بعد روی nameserver کلیک کنید و درونش نیم سرور های شما مشخص هست. طبق مثال زیر وجود داره:
ns1.domain.com
ns2.domain.com
این دو رکورد رو از کجا بسازم لطفا ویزاردی بفرمائیدپس دی ان اس هاتون همیناست :
ns1.198.195.141
ns2.198.195.141
خب ای پی سرور رو که دارید (همان ای پی که توسطش وارد دایرکت ادمین میشیو یا اس اس اچ)اگر هدفتون ساخت دی ان اس اختصاصی هست به ترتیب زیر اقدام کنید :
1 - وارد کنترل پنل دامنه خود بشید
2 - دو رکورد جدید بسازید مطابق زیر :
ns1.domanname.com
ns2.domainname.com
دامنه من ir و تو سایت ایرنیک است
این خطا میاد موقع تنظیم
78113022409579631832.jpg
ویرایش توسط Mehdi 130 : October 6th, 2014 در ساعت 15:24
دقت کنید/ در تصویری که ارسال کردید :
نام : باید دی ان اس هایی که میخواهید رو قرار بدید بعنوان مثال مانند :
ns1.domanname.com
ns2.domainname.com
و در قسمتی آی پی (رو به روی همین دی ان اس ها)
باید ای پی سرور رو قرار بدید و ذخیره کنید /
--
شما در تصویر این موارد:
ns1.198.195.141
ns2.198.195.141
رو وارد کردید که اشتباه می باشد / توجه داشته باشید که جای
198.195.141
در فوق ، باید نام دامین خود را قرار دهید .
عزیز اینا صحیح نیستن. طبق مثالی که قرار داده بودم باید باشه . و اینکه بهتره اصلا برای خودتون دی ان اس اختصاصی ایجاد و از اونا استفاده کنید.
- - - Updated - - -
چون صحیح و استاندارت نیستن. برای تغییر باید دی ان اس صحیح و فعال وارد کنید که قبول کنه سیستم.
..::| بیش از یک دهه |::..
آره مشکل من اینجاست که نمیدونم چطور باید dns اختصاصی خودمو ایجاد کنم و بزارم تو پنل دامیت در سایت ایرنیکعزیز اینا صحیح نیستن. طبق مثالی که قرار داده بودم باید باشه . و اینکه بهتره اصلا برای خودتون دی ان اس اختصاصی ایجاد و از اونا استفاده کنید.
فرض کنید ای پی سرور مجازی من 192.198.195.141 باشه و پنل من هم دایرکت ادمین است
تو خیلی از آموزش های همین سایت دوستان آموزش ست کردن دامین در دایرکت ادمین گزاشتن ولی چون دایرکت ادمین اونها قدیمی است گزینه های اونها با دایرکت ادمین من فرق داره
میشه لطف کنید بگین چطور باید با این مشخصات که گفتم dns اختصاصی برای چند دامین و هاست اشتراکی بسازم ؟
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)