سرعت دانلود با idm حدودا چند هست دوست عزيز ؟
پينگش چقدره؟
سرعت دانلود با idm حدودا چند هست دوست عزيز ؟
پينگش چقدره؟
دوستان بين پارس انلاين و اسياتك موندم
كسي ديگه اي نظري نداره ؟
دوست عزیز ، سرعت تا ده مگ میدهند اسیا تک اما بستگی به خط شما داره سیم مسی باشد نویز داشته باشد تا 1.5مگ بیشتر نمیتوانید تبادل کنید یعنی سرعت دانلود 450/600 خواهد بود بنا برین ابتدا سیم های خط خانه را چک بفرمایید در این رابطه از گوگل کمک بیگیرید اسیاتک مورد تایید هست قیمت مناسب بابت اشتراک و پهنای باند دارند
من جدیدا رفتم رو اسیاتک
تعرفه 512
سرع دانلود 1200 در idm
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
ممنون
منظورتون از سيم كودوم سيمه؟
سيم تلفن كه از پريز به تلفن مي ره؟
سيم تلفن كه پشت مودم مي خوره؟
سيمي كه در كل ساختمان بري سيم كشي استفاده شده؟
سيمي كه به مجتمع ها از زير زمين مي كشن؟
بايد از چه سيمي استفاده كنم؟ فيبر نوري ؟
های وب به شدت توصیه میشه
اگر مصرف و دانلود بالای دارید طرح های فشفشه های وب به شدت به صرفه و عالی هستند
خیر دوست عزیز کیفیت عالی هست و پشتیبانیش هم تا حالا احتیاجی نشده تماس بگیرم و فقط موقع خرید زنگ زدم که تلفی برامون فعال کردن و فرداش خط رانژه شده بود و فعال بود
الان ۴۵ روز هست از اسیاتک به های وب اومدم و عالی بوده و بسیار راضی هستم و تا الان یک بار هم قطعی نداشته
سرعت دانلود هم ۹۰۰ تا ۱۴۰۰ کیلو هست
تنها دلیلی که من از اسیاتک به های وب اومدم هزینه پهنای باند بود ما مصرفمون بالا هست و توی اسیاتک حجم اضافه در ارزون ترین حالت که ۲۰۰ گیگ بخرید میشه ۱۹۰۰ تومن یعنی ۱۹۰ هزار تومن تومن و توی حجم های پایین گیگی ۵۰۰۰ تا ۳۵۰۰ هست
ولی های وب طرح های خیلی مناسبی داره مثلا ۴۰ گیگ ۳۰ روز فقط ۳۰ هزار تومن یعنی گیگی ۸۵۰-۸۰۰ تومن!
+ طراح های فشفشه هم داره که خیلی به صرفه هست و این خدمات تو هیچ شرکتadsl ای نیست
+تو اسیاتک ما حجم ***ی داشتیم وقتی با برنامه کنترل میکردم ما مثلا ۳۰ گیگ مصرف کرده بودیم ولی تو پنل ۳۵ گیگ مصرف شده بود در حالی تو های وب هر وقت چک کردن مصرف دقیقا با چیزی که سیستم اونا و سیستم ما میگه همخونی داره
میزان ترافیک 3G - فشفشه 3G - فشفشه 9G - فشفشه 15G - فشفشه 9G - فشفشه 15G - فشفشه حداکثر زمان قابل استفاده در 1 روز در 5 روز در 3 روز در 5 روز در 7 روز در 15 روز قیمت ( ریال ) 20,000 35,000 60,000 90,000 95,000 150,000
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)