-
September 27th, 2014, 19:57
پاسخ : مراقب ایمیل هایی با متن "سلام مشکل شد؟" باشید !!!

نوشته اصلی توسط
kianfar
بله مواردی که شما فرمودین هست اما در این مورد خاص به نظر من طرف قصد داشته که شما رو علاوه بر باز کردن ایمیل به پاسخ دادن هم تحریک کنه!
متاسفانه من هر روز دارم از سمت یک دامین ایرانی اسپم دریافت میکنم به یاهو هم ریپورت دادم همیشه بعنوان اسپم مارکش میکنم اما هنوزم ایمیل هاش یه راست میاد تو اینباکس !
سیستم تشخیص اسپم یاهو که واقعا ناامید کننده هستش ! اکثر اوقات ایمیل هایی که صد درصد اسپم هستن رو میاره تو اینباکس در حالی که ایمیل بوده که حتی طرف ریپلای ایمیل خودم رو کرده و رفته به فولدر اسپم !!!
فکر کنم تنها فایدهای که جواب دادن به این ایمیل برای این اسپمر داره، این هست که می تونه اسم فرد گیرندۀ ایمیل رو پیدا کنه و توی ایمیلهای بعدیش از اون اسم استفاده کنه. می دونین که وقتی به یه ایمیل جواب میدین، اسمتون به عنوان فرستنده ایمیل توی inbox گیرنده دیده میشه.
سیستم ضداسپم جیمیل خیلی خوب در مقابل این ایمیلها مقاومت کرده. من فقط یه بار توی inboxم این ایمیل رو دیدم، بعدش دیگه همش میرفت به spam
-
تعداد تشکر ها از haadey به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2014 19:57
# ADS
-
September 27th, 2014, 22:45
عضو انجمن
واسه منم خیلی اومده ، بدون بازکردن اسپم میکنم بعد هم دیلیت.
-
تعداد تشکر ها از iranistar به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2014, 23:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
love_hunter
ببخشید
برای شخص دیگری نیز همین ایمیل اومده ؟
بله حدود یک هفته پیش به چهار عدد از ایمیل های ما نیز ارسال کرده بودند
که همانطور که از عنوانش پیدا بود ... بدون باز کردن به عنوان اسپم انتخاب و حذف شدند!
این ایمیل هم دقیقا شده مثل پیام کوتاه هایی که هر روز 20 تا میاد و طبق معمول اولین نگاه پایین پیام هست ... که اگه نوشته هر پیام مثلا 500 ریال ... درجا بدون مطالعه حذف میشه.
..::| بیش از یک دهه |::..
-
تعداد تشکر ها از kool به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2014, 07:12
عضو جدید
برای منم اومد باز کردم و حذف کردمb-)
-
تعداد تشکر ها از 2244 به دلیل پست مفید