درود
اگر برای تست بخواید میشه یه کاریش کرد که برای یه زمان کوتاه میتونیم خدمتتون ارائه کنیم
ولی اگر میتونید تضمین کارتون + مورد استفاده + تضمین پرداخت از ماه های بعد + سود رو بفرمایید قابل مذاکره و رای زنی است!
با سلام جناب عیسی لو
با توجه به سابقه شما
میتوانیم در صورت نیاز به شما یک سرور رایگان بدهیم
در صورت نیاز لطفا اعلام بفرمایید
با سلام جناب کریمی
متاسفانه از نظر شما هیچ دیتا سنتری پدر مادر دار نیست و این در تمام بحث ها و گفتگو های شما به اثبات رسیده و شکلی نیست
و نمیخواهم بحث کنم اما
لطفا از الفاظ ضعیف و بد استفاده نکنید (کلا رفته سرتون میگذارند و ...)
ما تمایل داشتیم با همکارن در اینجا wht روابط متقابل داشته باشیم نه این که از الفاظ این چنینی استفاده بشه برای همکار و یا هر شخصی و
برای شما خوب نیست و جز اخلاق تجارت نیست
اگر شما نیز مایل باشید سررو رایگان به شما میدهیم بدون پرداخت هیچ گونه هزینه حتی پرداخت ماه اول نظرتان چیست ؟ برای اثبات دادن سرور به صورت رایگان به شما !!
سرور رایگان امکان پذیر هست
با تشکر
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
حالا سر کل کل با هم به هم سرور رایگان تعارف میکنن یکی که نیاز داره و سایتش داره به فنا میره رو نمیدن
ببخشید از الفاظ بد استفاده میکنم
ما حدود 7 ماهه سرور داریم ولی وقتی پول تو جیبت نیست باید به این روز بیوفتی
بی پولی ام بد دردیه
با سلام جناب کریمی
متاسفانه از نظر شما هیچ دیتا سنتری پدر مادر دار نیست و این در تمام بحث ها و گفتگو های شما به اثبات رسیده و شکلی نیست
و نمیخواهم بحث کنم اما
لطفا از الفاظ ضعیف و بد استفاده نکنید (کلا رفته سرتون میگذارند و ...)
ما تمایل داشتیم با همکارن در اینجا wht روابط متقابل داشته باشیم نه این که از الفاظ این چنینی استفاده بشه برای همکار و یا هر شخصی و
برای شما خوب نیست و جز اخلاق تجارت نیست
اگر شما نیز مایل باشید سررو رایگان به شما میدهیم بدون پرداخت هیچ گونه هزینه حتی پرداخت ماه اول نظرتان چیست ؟ برای اثبات دادن سرور به صورت رایگان به شما !!
سلام
برادر حسینی،
بنده به هیچ وجه منظورم شما یا سایر همکاران نبوده است. بنده هیچ گاه به خودم این اجاره رو نمی دهم که به همکاران یا اساتید جسارت کنم.
به هیچ وجه هم منظور بنده دیتاسنتر خاصی نبوده است.
بنده یک قضیه اجتماعی رو تعمیم دادم به صنف هاستینگ، مثلما شما نیز بارها با تخفیف های غیر معمول یا یکی بخر 2 تا ببر مواجه شده اید!
بنده به جز رداستیشن که شما اشاره می کنید، 7-8 دیتاسنتر دیگر سراغ دارم که سرویس رایگان و یا تخفیف های بالای 50% ارائه می کنند.
منظور بنده کلی بود من ، به قول آقای سجادیه، پنیر مجانی تو تله موش پیدا میشه...
به به سرور اختصاصی رایگان هم امکان پذیر شددوستان بشتابید
یه دیتاسنتر آمریکایی میشناسم که سرور اختصاصی رایگان میده اما ظرفیت محدوده و امکانات پایین !
کل سرور های رایگانی که ارائه میدن 42 عدد هست که همیشه پر هست میتونید ثبت نام کنید بعد از یکی دو ماه شاید بهتون تحویل بدن !
پورت به اسم 100Mbps هست ولی نهایت سرعتش 4Mbps هست آپتایم زده 99% ولی تو سرویس های رایگان زده آپتایم جلوش زده 90% !
فقط یک ای پی بصورت سینگل بهتون میدن ! هارد 240 گیگ هست رم 1 گیگ هست سی پی یو هم سلرون ! تازه بعد از 6 ماه هم سرور رو ازتون میگیرن دوباره باید در خواست بدید !
هر ابیوزی بیاد بعد از 24 ساعت اگر رفع نشه سرور رو میدن یکی دیگه :D
هزینه سرور های پولی این دیتاسنتر هم از 255$ شروع میشه !
اگر بفهمن ایرانی هستید که کلا پولی یا رایگان با قید همه چی رو بزنید چون همرو آف میکنن .
اگر میخواید تا براتون سفارش بدم :D
مشکل ما حل شد ممنون از دوستان
لطفا تاپیک رو ببنیدید
سلام
واقعا به کدام سمت و سو میرویم!!سرور اختصاصی ماه اول رایگان!!؟
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
سایت شرکت فناوری اطلاعات فاوا با شرایطی که خواسته بودیم در اختیارمون قرار دادند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)