خوب دوست عزیز انعطاف خیلی مهمه و زیبایی فضا از نظر من جوملا بهتره
خوب دوست عزیز انعطاف خیلی مهمه و زیبایی فضا از نظر من جوملا بهتره
اگر دنبال ساخت سایت های مبتدی یا زرد هستی از joomla یا phpnuke استفاده کن. اگر وبلاگ می خواهی از wordpress. اگر یک وبسایت حرفه ای می خواهی بسازی برو سراغ drupal یا django.
واقعا تعجب کردم که دروپال حتی توی این گزینه ها ذکر نشده بود.
دوست عزیز خییییییییییییییلی تند رفتی.
ما خودمون Datalife کار میکنیم. todaycms.com بیا ما رو هک کن.
جوملا فقط واسه سایت های شرکتی که میخوان چند تا مطلب یزارند خوبه .
این همه کار کردیم ما.
این سایتهای خارجی که 1eng معرفی کردند نمیبینی 2 تاش datalife هستش .
چون با جوملا کار کردی فکر میکنی آخره cms هستش ، چون با چیزه دیگه ای نمیتونی کار کنی.
چند بار سایت میترا با اون ادعاش هک شد.که هستش جوملا و مثلا روش بیشتر کار کردند.
![]()
به به. افتخار اشنایی نصیب من نشده بود قبلا از طریق پی سی ول با سایتتون اشنا شده بودم. خوب عرض کنم خدمتتون که این شما با دیتالایف کارمی کنید به عنوان یه کاربر می گم با این که اسکریپت های خوب و کاربردی می زارید ولی ادم رغبت نمیکنه تو سایتتون بچرخه حالا زیبا ترین قالب رو هم داشته باشه همینجوره و همش به خاطره همین دیتالایفه.(سوء تفاهم نشه کارِتون 20 e)
من خودم کارم هاستینگِ و تا حالا اکثر کاربرایی که نیوک و دیتالایف نصب کرده بودند هک شدند. در صورتی که تا حالا کسی نتونسته کاربرای منو که جوملا و وردپرس نصب کردند رو هک کنه (می دونیم هرچقدر هم که امنیت سرور بالا باشه اگه اسکریپت باگ دار نصب کنی به راحتی هک میشه) و اینکه من هکر نیستم که شما رو هک کنم اما با وجود دیتالایف فکر نمی کنم کار سختی باشه
جوملا واسه هر نوع سایتی عالیه
من با همه نوع cms کار کردم اما هیچ کدوم به سختی جوملا نبوده. چون ماله حرفه ای هاست. (فکر می کنم کسی که جوملا کار باشه کار با چیزی مثل datalife براش مثل زنگ تفریح باشه) و با اون حرفتون که میگید با چیز دیگه بلد نیستم کار کنم مخالفم.
من نگفتم میترا گفتم جوملا و خیلی فرق هست بین سیستمی که خارجی ها نوشتن و سیستمی که ایرانی ها خرابش کردن. اعتقادی به میترا ندارم.
پ.ن: از اونجایی که خیلی خوش خنده ای و یک خط در میون هی می خندی یه بار دیگه به جوملا بخندی حالت رو میگیرم![]()
ویرایش توسط saeidj : July 2nd, 2010 در ساعت 23:37
می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت
من اینجا اسکریپت Subdreamer CMS رو معرفی کردم بچه ها تاییدش هم کردن به این هم یه نگاه بندازید .
عزیزان آقای 1eng نگفت که کدام Cms خوبه !!!!!!!!!!
گفت کدام Cms واسه سایت دانلود انگلیسی خوبه.
Subdreamer CMS واسه سایتهای سازمانی و شخصی خوبه.![]()
ولی من نظر دیگری دارم .
Subdreamer CMS برای هر سایتی عالی هست حتی سایت دانلود انگلیسی یا فارسی یا ...
اشکال این اسکریپت فقط این هست که برای فارسی پک زبان فارسی خوبی براش نوشته نده
و فقط باید وقت گذاشت و فارسیش کرد که اگر بشه بهترین Cms فارسی زبان خواهد شد
فقط کار یه نفر نیست کار گروهی لازم داره .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)