-
September 14th, 2014, 12:54
عضو انجمن
-
-
September 14th, 2014 12:54
# ADS
-
September 14th, 2014, 13:03
عضو انجمن
پاسخ : درخواست خرید سرویس هاست

نوشته اصلی توسط
rotana007
با سلام ضمن عرض سلام و خسته نباشید شرکت های محترم لطفا افرهای خودشون رو اعلام کنند بنده یک عدد هاست برای نصب اسکریپت فروشگاهی open cartلازم دارم فضا 500 مگ از همه تعداد ورودی های ای پی میخوام زیاد باشه که وقتی بازدید سنگین شد سرعت ریلود سایت پایین نیاد در ضمن اراعه سرویس تست هم میخوام چون واقعیتش اسکریپت فروشگاهی اوبن کارت رو برخی سرورها جواب نمیده ولی روی بعضی ها جواب میده بنده خودم شخصا نصب میکنم پس اول یه تست هاست به بنده بدن اوکی بود بنده خرید میکنم یک ساله هم میخوام حوصله ندارم با پشتیبانی شرکت مربوطه یک ساعت کل کنم ما رو بفرسته دنبال نخود سیاه و سایر امکاناتش مثل add domin و تمامی چیزهای دیگش نامحدود باشه که وقتی چ ی ل ت ر شدیم محدودیتی نداشته باشیم نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشه حداقل سابقه کاریشون 3سال باشن یهو وسط کار کاسبی پیشرفت ما جمع کنن برن ما هم این همه هزینه سرور بول سعو بدیم دیگه دستمون بمونه تو پوست گردو ممنون میشم افر ها رو با این شرایط اعلام کنید قیمت هم 10 هزار تومن باشه
http://www.webhostingtalk.ir/f20/123515/
مشاهده کنید این پست رو و بعد در صورت درخواست سرویس رو تست کنید بعد در مورد قیمت با هم مکاتبه میکنیم
پیروز باشید
-
-
September 14th, 2014, 13:31
عضو انجمن
باسلام خدمت شما میتونیم سرویس درخواستی رو با ارایه تست تقدیمتون کنیم با پشتیبانی ما در ارتباط باشید
-
-
September 14th, 2014, 13:40
عضو جدید
با سلام از آلمان درخدمتیم
کنترل پنل دایرکت ادمین
کلود و منابع اختصاصی
کیفیت و سرعت لود بالا
درصورت تمایل تست ارائه میشه
سبد خرید - برناسرور
-
-
September 14th, 2014, 14:07
از رد استیشن انگلستان در خدمت هستیم
جهت دریافت تست با پشتیبانی در ارتباط باشد
لینک موجود در امضا
-
-
September 14th, 2014, 14:43
تمامی سرویس ها از کنترل پنل سی پنل استفاده شده و از سیستم عامل کلودلینوکس
میزبانی حرفه ای وب | پریسا ایرانیان
هاست پر بازدید | پریسا ایرانیان
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
-
September 14th, 2014, 15:08
عضو دائم
سلام فکر نمیکنید این قیمت خیلی کم باشه با این شرایط؟
-
تعداد تشکر ها از Ashkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 15:15
واقعا کسی هست ۱۰ تومن خودشو خراب کنه واسه یک سال؟! با این چیزهایی که می خوایید خواستید با سالانه ۱۹ تومان در خدمتیم نماد اعتماد هم داریم شرکت فردا هاستینگ | میزبانی هاست ، نمایندگی ، سرور مجازی ، سرور اختصاصی | ثبت آنی انواع دامنه ملی و بین المللی | پنل اس ام اس امکان تست هم وجود دارد
-
-
September 14th, 2014, 15:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rotana007
با سلام ضمن عرض سلام و خسته نباشید شرکت های محترم لطفا افرهای خودشون رو اعلام کنند بنده یک عدد هاست برای نصب اسکریپت فروشگاهی open cartلازم دارم فضا 500 مگ از همه تعداد ورودی های ای پی میخوام زیاد باشه که وقتی بازدید سنگین شد سرعت ریلود سایت پایین نیاد در ضمن اراعه سرویس تست هم میخوام چون واقعیتش اسکریپت فروشگاهی اوبن کارت رو برخی سرورها جواب نمیده ولی روی بعضی ها جواب میده بنده خودم شخصا نصب میکنم پس اول یه تست هاست به بنده بدن اوکی بود بنده خرید میکنم یک ساله هم میخوام حوصله ندارم با پشتیبانی شرکت مربوطه یک ساعت کل کنم ما رو بفرسته دنبال نخود سیاه و سایر امکاناتش مثل add domin و تمامی چیزهای دیگش نامحدود باشه که وقتی چ ی ل ت ر شدیم محدودیتی نداشته باشیم نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشه حداقل سابقه کاریشون 3سال باشن یهو وسط کار کاسبی پیشرفت ما جمع کنن برن ما هم این همه هزینه سرور بول سعو بدیم دیگه دستمون بمونه تو پوست گردو ممنون میشم افر ها رو با این شرایط اعلام کنید قیمت هم 10 هزار تومن باشه
در خدمتیم امکان ارائه سرویس تست نیز فراهم میباشد.
از طریق تیکت و یا پشتیبانی آنلاین در ارتباط باشید
بکاپ گیری واقعی روزانه ، هفتگی ، ماهانه
پشتیبانی واقعی
Plan C
500 مگابایت فضا / 15000 مگابایت ترافیک ماهانه
هزینه سالانه 49 تومان
http://modiranhosting.ir/cp/cart.php
نظرات مشتریان را هم در سایت ما ببینید.
سرویس های مدیران هاستینگ بر روی سرورهای قدرتمند و مجهز لینوکس در معتبرترین دیتاسنترهای کشور آمریکا (DFW) میزبانی می شوند.
همچنین روی تمام سرورها از سیستم Raid1 سخت افزاری استفاده شده است و تمام اطلاعات میزبانی شده بصورت لحظه ای بر روی 2 دیسک سخت ذخیره می شود. بنابراین اگر اتفاقی برای یکی از هارد دیسک ها بیافتد؛ تمام اطلاعات عیناً بر روی هارد دیسک دیگری موجود است. به منظور حفاظت از اطلاعات میزبانی شده، به صورت هفتگی و ماهانه از تمام اطلاعات بصورت خودکار روی سروری جداگانه ( Backup ) گرفته می شود.
سرورهای هاست اشتراکی، توسط کارشناسان فنی ما به دقت مانیتور می شوند و همین موضوع باعث شده تا اطلاعات هاستینگ شما با کیفیتی مطلوب و پایداری بالا (99.9%) همیشه در دسترس باشند.
مدیران هاستینگ برای مدیریت فضای میزبانی، به کاربران خود کنترل پنل قدرتمند Cpanel را ارائه می کند که با امکانات فوق العاده ، کاربری آسان و رابط گرافیکی زیبا ، بهره وری و کارایی سرویس وب سایت شما را بالا برده تا با کمترین کوشش ، بهترین نتیجه را از امکانات هاست لینوکس دریافت نمایید.
مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی
-
-
September 14th, 2014, 19:26
عضو انجمن
سلام
( دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت ، معدن و تجارت جمهوری اسلامی ایران )
پس از گذشت 3 سال فعالیت موفق
هاست میزبانی وب هاست پرشین بر روی سرورهای پر سرعت و قدرتمند
آلمان (HETZNER) واقع شده است
کیفیت و پینگ بسیار مناسب به ایران
برای دیدن مشخصات و پلنهای دیگر از سایت بازدید کنید
در هاست میزبانی ما همه امکانات نامحدود است
هاست میزبانی معمولی
پلن 5
هاست لینوکس حرفه ای 500 مگابایت
پهنای باند:نامحدود
کنترل پنل:cpanel
Addon Domain:نامحدود
Parked Domain:نامحدود
Sub Domain:نامحدود
FTP Account:نامحدود
MySQL:نامحدود
بک آپ روزانه:دارد
وب سرور قدرتمند لایت اسپید
19,000تومان سالانه
---------------------------------------
جهت ديدن مشخصات کامل و قيمتها از سايت بازديد کنيد
سرور مجازی ارزان
لینک خرید هاست معمولی
سرور مجازی ارزان
لینک خرید هاست حرفه ای
سرور مجازی ارزان
تلفن : 09359290050_09123104071
با تشکر
آیدی یاهو : whpersian2 & شناسه اسکایپ : javad.ezati & تلفن:09123104071 - 09359290050
وب هاست پرشین
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
-