-
September 20th, 2014, 21:12
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در اضافه کردن IP اضافه به cpanel در کمپانی هتزنر آلمان !

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
در هیج کدام از دیتاسنتر و در هیچ سرور اختصاصی شما نمیتوانید از دو آی پی با دو مک مجزا استفاده کنید برای مثال در هتزنر باید مک آی چی های single را بر روی سرور اختصاصی ست کرد و مک رو غیرفعال کرد و بر روی سرور های OVH مک هارو یکی قرار داد تا بشود در سرور اختصاصی (یا مجازی فقط در ovh) آی پی اضافه ادد کرد!
در مجازی سازی vmware می شود کارت شبکه جدید ادد کرد.
اگر سرور اختصاصی میخواهید استفاده کنید براحتی مک آی پی آدرس single اون سرور رو بر روی سرور اصلی قرار داده و مک نزنید! سپس از whm براحتی میتوانید cp1 اضافه کنید!
زنده باشید!
- - - Updated - - -
اصلا این مورد امکان ندارد! در سی پنل امکان اضافه کردن آی پی به سایت ها یا share وجود نخواهد داشت! تنها راه اضافه کردن از پنل اصلی whm می باشد!
یاسین جان
الان بنده می خوام برای یک سایتم آی پی اختصاصی قرار بدم whm dedicated می باشد
میشه مرجله ای توضیح یدید ؟
تشکر .
سهامی خاص - سرور پردازان پرنیان شرق - شماره ثبت 46362
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
فروش اقساطی و بدون ستاپ هتزنر آلمان -
کلیک ) (
نماینده نقره ای Redstation انگلستان در ایران -
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
-
September 20th, 2014 21:12
# ADS
-
September 20th, 2014, 22:01
عضو انجمن
در سی پنل امکان اضافه کردن آی پی به سایت ها یا share وجود نخواهد داشت! تنها راه اضافه کردن از پنل اصلی whm می باشد!
حالا من دارم از vps واسه هاستینگ استفاده میکنم . یه IP که از همون سینگل IP ها از طریق DHCP , MAC رو خود vps هست و میخوام یکی دیگه از همین سینگل ها به WHM اضافه کنم . یعنی راهی نداره؟
شبکه های اجتماعی bartarvs@
سرور اختصاصی, سرور مجازی, میزبانی وب|برتر وی اس
-
-
September 20th, 2014, 22:07

نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
یاسین جان
الان بنده می خوام برای یک سایتم آی پی اختصاصی قرار بدم whm dedicated می باشد
میشه مرجله ای توضیح یدید ؟
تشکر .
سرور اختصاصی یا مجازی ؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dakkeh20
حالا من دارم از vps واسه هاستینگ استفاده میکنم . یه IP که از همون سینگل IP ها از طریق DHCP , MAC رو خود vps هست و میخوام یکی دیگه از همین سینگل ها به WHM اضافه کنم . یعنی راهی نداره؟
باید کارت شبکه جدید ادد کنید و اون رو به سی پنل بشناسونید که عملا در بیشتر مواقع بنده سعی کردم ولی راه حل اساسی پیدا نشده است!
-
-
September 20th, 2014, 23:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سرور اختصاصی یا مجازی ؟
سرور اختصاصی هست . ( بدون مجازی ساز )
Contact us : +98.9128725054 - Office : +98.5138473327 +98.5138473328 ----- http:/ServerDL.com ----- Mail : Admin[@]ServerDL.com
------------- (
کلیک ) (
کلیک ) -------------
آدرس دفتر : مشهد - بلوار احمدآباد - خیابان راهنمایی - نبش راهنمایی 3 - مجتمع تجاری زهره - ط3 واحد 15
-
-
November 8th, 2014, 22:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ServerDL.com
سلام
دوستان نیازمند کمک هستیم به دلیل اینکه برای webmail/ssl در خواست آی پی اضافه کردیم در هاست سی پنل سرور اختصاصی !
متاسفانه چون سرور فاقد مجازی ساز هست نمی دونم چطور تنظیمات مک آدرس رو به سرور بدیم برای فعال سازی آی پی های اضافه منتظر راه حل های شما هستیم .
تشکر.
خدمت شما جناب افشار :
مک آدرس ست شده روی آی پی باید پاک شود و با مک آدرس همون کارت شبکه ست شود .
برای پاک کردنشم در همین robot که دادید به ما روبروی آی پی های اضافه یک کامپیوتر هست روی اون کلیک کنید و reset mac را بزنید مک پاک میشه .
بعد با همون مک اصلی سرور قابل اضافه شدن هست .
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2015, 15:42
اضافه کردن آی پی تکی به سی پنل (vm) به هر صورت ممکن کسی بلد هست؟ مستفیض کنه
اگه راه داره با اضافه کردن کارت شبکه مجازی به وی ام و استفاده از دو یا چند آی پی به صورت پارالل روی سی پنل چگونه خواهد بود؟
-
-
March 13th, 2015, 15:45
عضو انجمن
جناب مردانیان توضیح دادند ...
شما بایستی وارد پنل روبوت بشید و سینگل آی پی خود را reset نید به main ip
------------- (
کلیک ) (
کلیک ) -------------
-
-
March 13th, 2015, 21:10
مشکل فقط در سی پنل مجازی هست. چیزی که شما می گید برای زمانیه که از خود دیتاسنتر سی پنل روی یک سرور گرفته باشی و آی پی های جدید رو مک آی پی اصلی هستند و تغییرات نیاز نداره
-