-
September 13th, 2014, 23:57
پاسخ : پرداخت در ازاری کلیک آگهی هر کلیک 7 تومان تضمینی 100%
-
-
September 13th, 2014 23:57
# ADS
-
September 14th, 2014, 00:02
عضو انجمن
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
-
September 14th, 2014, 20:16
عضو جدید
توجه :
دوستان عزیز بنده دیشب به ایشون پیشنهاد همکاری دادم با قیمت بسیار پایین 1 تومن هر بازدید !
حتی برخی از دوستان هم اعتراض کردن توی خصوصی بهم !!!
باید بگم با توجه به بوجه کمی که از ایشون درخواست کردم ایوشن گفتن روزیانه 5000 بازدید از 10 لینک انجام بدم و من هم قبول کردم ...
بازدید ها دیشب انجام شد اما از صبح تا الان ما هر کاری میکنیم که ایشون رو گیر بیاریم پیداش نمیکینم ! نه پاسه در یاهو میدن (به صورت مخفی انلاین میشن اما پاسخی نمیدن توی سایت های چکر یاهو این مورد برسی شدش) نزدیک به 10 پیامک براشون نیز ارسال شده اما پاسخ گو نیستن !!!
دوستان اطلاع داشته باشید که در حال حاظر هماری با ایشون ریسک هست و تا روشن شدن موضوع هم کاری نکنید ...
اگر اتفاق جدید افتاد نیز در این تاپیک اعلام میکنم ....
-
تعداد تشکر ها از Homeandroid به دلیل پست مفید
-
September 14th, 2014, 21:14
عضو انجمن
بله منم 50 و خورده ای کلیک کردم ولی پرداخت نکردند
Rapident
tm.alian67 [at] gmail [dot] com
-
-
October 6th, 2014, 01:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Homeandroid
توجه :
دوستان عزیز بنده دیشب به ایشون پیشنهاد همکاری دادم با قیمت بسیار پایین 1 تومن هر بازدید !
حتی برخی از دوستان هم اعتراض کردن توی خصوصی بهم !!!
باید بگم با توجه به بوجه کمی که از ایشون درخواست کردم ایوشن گفتن روزیانه 5000 بازدید از 10 لینک انجام بدم و من هم قبول کردم ...
بازدید ها دیشب انجام شد اما از صبح تا الان ما هر کاری میکنیم که ایشون رو گیر بیاریم پیداش نمیکینم ! نه پاسه در یاهو میدن (به صورت مخفی انلاین میشن اما پاسخی نمیدن توی سایت های چکر یاهو این مورد برسی شدش) نزدیک به 10 پیامک براشون نیز ارسال شده اما پاسخ گو نیستن !!!
دوستان اطلاع داشته باشید که در حال حاظر هماری با ایشون ریسک هست و تا روشن شدن موضوع هم کاری نکنید ...
اگر اتفاق جدید افتاد نیز در این تاپیک اعلام میکنم ....

نوشته اصلی توسط
p30nama
بله منم 50 و خورده ای کلیک کردم ولی پرداخت نکردند
قابل توجه شما دو کاربر. تاپیک جدید ایشون: نیازمند آگهی جمع کن برای سایت نیازمندی با پورسانت 100 در صد
-