زرین پل رو با درگاه دیگر قیاس نکنید بی شک زرین پال
زرین پل رو با درگاه دیگر قیاس نکنید بی شک زرین پال
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
فکر کنم پی لاین مناسب تر باشه
خوشحال ميشم دليل پيشنهاد شما رو بدونم تا ان شاء الله برنامه رضايت شما رو هم تا حد ممکن جلب کنيمفکر کنم پی لاین مناسب تر باشه؟
ویرایش توسط samansystems : September 11th, 2014 در ساعت 20:11
از بانک ملت هم درخواست دادم کارای بانک تموم شده ولی گفتند چند روز میکشه مشخصات ایمیل شه
فکر کنم زرین پال اولین بوده تو این کار..پی لاین بعدنا امد.خودم چندین ساله زرین پال استفاده میکنم واقعا راضی هستم ازش..اگر این کارمزد صفر درصد رو نگه میداشتند شاید دیگر کسی نمیتونست سایتی دیگر رو باهاش مقایسه کنه!
در حقیقت فرقی نمی کنه از کدوم استفاده کنی,مگر اینکه دلیل خاصی برای انتخاب بین اینها نیاز داشته باشی,
من خودم از زرین پال استفاده می کنم چون از نظر من راحت تر میشه بهش تکیه داد و اعتماد کرد!
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
خب بدون کارمز نمیشه که ...بعدا خودشون هم باید استفاده بکنن از هزینه هایی که رد و بد میشه دیگه...هزیه سرور هزینه طراحی اسکریپت و...
هیچ سایتی بدون کارمز اینکارو نمیکنه..مگر اینکه ادمین اینجور سایت ه میلیاردر باشه که اصلا این کارمزد ها واسش مهم نباشه...که اینم نداریم
زرین پال رو من به شخصه دیدم که میشه هکش کرد...یکی از دوستان به سیستم سروریش نفوذ کرد و میخواست حساب های خودشو و دوستانشو شارژ کنه..
یه خورده ضعف امنیتی داشتش با اینکه گواهی ssl هم داشتش اما پی لاین رو من ندیدم که بشه اینکارو کردش..با این اوصاف از نظر کیفیت و پروسه زرین پال بعدش پی لاین.....اگرم خواستید هردوتا درگاه رو فعال کنید..چیزی کم نمیشه..
هیچ و پوچ
لطفا شايعه درست نکنيد.
زرين پال يکی از امن ترين سرويس ها هست که بيش از 4 سال هست در اين زمينه در حال فعاليت هست.
فعاليت های شرکت سامان سيستم هم محدود به زرين پال نيست و بيش از 10 سايت خدماتی دارن فعاليت ميکنن که قطعا اگر حرف شما صحيح بود تا الان نه زرين پالی بود نه سامان سيستم.
بدون مستند و مدرک حرف زدن کار ساده ای هست که افراد برای خراب کردن چهره ديگران ازش استفاده ميکنن
ssl هم که يکی از الزامات هست و اگر سايتی نداشته باشه به سادگی ميشه در طول مسير کاربر تا سرور يوزر پسورد رو خوند و بعد هم با همون يوزر پسورد وارد شد.
در مورد کارمزد هم سعی اون اين هست ان شاء الله اين رويه رو ادامه بديم.
ابتدا تا پايان تابستان، الان پاييز و اگر کارمزد شاپرک روی درگاه های پرداخت اعمال نشه ان شاء الله برای زمستان هم ادامه خواهد داشت.
yastheme : بنده از اعتبار خودم؟؟؟ شما مثل اینکه متوجه نشدید گفتم یکی از دوستان..مگه من هک کردم؟یه سری ادم علاف و بیکار هستن که می یان اینجور مسخره بازی های اینترنتی رو در می یارن واس اینکه خودی نشون بدن بنده که بیکار نیستم بخوام ازین کاارا بکنم..لطف بفرمایید در رابطه با بنده از مورد اعتبار نوعی صحبت نفرمایید چون بنده کاری نکردم که اعتبار بنده بخواد افت کنه......با تشکر...
samansystems عزیز بله درسته شما درست می فرمایید...
بنده از همه گفی عذر خواهی میکنم..حالا دوستان می پندارن که بنده شایعه کردم و باعث تنزل در ایجاد افکار عمومی بشم پوزش میطلبم..
آنچه که بنده از زرین پال مشاهده کرده براساس کارایی که در خور یک سایت هستش عالی هست و خودما با این سایت کار میکنیم..و از درگاه های پرداختی این سایت استفاده میکنیم..
سهل انگاری بنده رو در مورد اینکه دوستان پنداشتن که شایعه هستش و نتونستم ثابت کنم پوزش صمیمانه بنده را پذیرا باشید..
جناب آقای yastheme از شما هم پوزش میخوام که لینک اثبات نداریم مثل شما حرفه ای نیستم..
با احترامات فراوان...
هیچ و پوچ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)