سلام خدمت شما دوست خوب کرک Virtualior ارزش نداره به دلیل این که شما همیشه پنل اگر به مشکل بخوره از امکانات و رفع باگ های پنل بهره ای نخواهید برد همچنین
ارزش این پنل در پشتیبانی خوب نسبت به SoluVm هستش که بسیار عالی و دقیق در کمترین زمان ممکن مشکل شما رو به هر نحوی که شده برطرف خواهند کرد
همچنین اکثر فروشنگان بنا به دلیل کم هزینه کردن و عادت به استفاده از کرک مجازی سازی مخصوصا وی ام ویر از امکانات از جمله چک کردن پهنای باند - پورت و .... همچنین تحویل انی بهره ای نخواهد برد و اکثر شرکت ها هزینه هنگفتی برای فقط مدیریت پهنای باند وی ام ویر و برنامه نویسی اون دریافت میکنند چه بسا میشه از همه این امکانات با پرداخت ناچیز و خریداری پنل Virtualior از امکانات بی انتهای نمایندگی سرور مجازی - مدیریت سرور و پهنای باند برای تک تک کاربران و همچنین کنترل تحت وب سرور که یکی از بهترین مزیت Virtualior هستش بهره مند شوید . (حتی با یک تیلت کوچک همه چیز زیر نظر شما خواهد بود )
به قول دوستان هر کس بامش بیش برفش بیشتر قطعا سرور های قوی و هزینه های بالا چنین امکاناتی دارند ولی سرور های ضعیف بنا به هزینه اجاره پایین خود سرور اختصاصی انصافا چنین هزینه برایشان بسیار سنگین خواهد بود و بهترین راه و راحت ترین راه رو استفاده از کرک ان میدانند ( البته قصد بی احترامی به هیچ فردی ندارم ولی ارزش هر شرکت باید حفظ بشه اگر ما کار حرفه ای دوست داریم انجام بدهیم پس بهای ان رو هم باید پرداخت کنیم )
ویرایش توسط princeserver : September 13th, 2014 در ساعت 09:49
(KVMVirtualizor (https://t.me/KVMVirtualizor@09332099911-نجیمی
واقعیت این هست که هر دو خوب هستند.
اما گستردگی SolusVM اصلا قابل مقایسه نیست و این یک واقعیت هست و میتونید تحقیق کنید بزرگ ترین فروشنده های سرور مجازی جهان دارند از این پنل استفاده میکنند در ایران هم همین طور .
پشتیبانی این طور چیز ها برای بسیاری اصلا کاربرد ندارد چون تمام داکیومنت ها با تصویر آموزش دادند(هر دو) . اگر باگ یا مشکلی هست که این ایراد از اسکریپت میشود و پشتیبانی نیست .. من از هر پنل استفاده کردم البته این شرکت به غیر از Virtualior نرم افزار های دیگه هم تولید میکند و ازشون خرید داشتیم اما به نظرم شما SolusVM استفاده نکردید چون پشتیبانی که اون ها انجام میدند واقعا premium هست ، زیر 1 ساعت تیکت پاسخ میدند پسورد سرور را از شما میگرند و گاهی خودشون مشکل را حل میکنند .
من فکر میکنم Proxmox همه این امکانات رو البته با خصوصیت open source دراه.
پیشنهاد میشه از مجازی ساز KVM و کنترل پنل SoulusVM استفاده کنید!
دلیل این که میگ از اینا برای سرور ایران استفده کنید : 1 - کنترل مستقیم روی منابع (هارد-سی پی یو-پورت-ترافیک و ...)
2- سادگی کار، هم برای ادمین - هم ریسلر - هم یوزر
3-تحویل آنی بعد از سفارزش برای یوزر
4-امکان نصب سیستم عامل توسط کاربر،
البته مهم تر از همه همون اولیه هست!
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)