نه استفاده کردیم قبلا میخوایم ببینم چند درصد از دوستان استفاده میکنند ازش و درست رضایتشون
درود
من با جمله بالا جناب یاس هاست مشکل دارم : کلا میشه منطورتون رو دقیق تر بگین ؟کلاد لینوکس ربطی به منابع ندارد!
اصلا یکی از دلایلی که باعث میشه یه مدیر سرور به کلودلینوکس رو بیاره همین استفاده از منابع هست
centos
کلادلینوکس بهتره ، یعنی ما که 2 ساله راضی هستیم ، قبل از اون centos بودیم.
با تشکر
با درود و احترام.
در ادامه حرف دوست گرامی Yas-Host مورد زیر رو اضافه میکنم
احتمالا منظورشون بصورت تاثیر مستقیم هست که در این صورت حرفشون کاملا درست هست.کلاد لینوکس ربطی به منابع ندارد!
صرف نظر از بیان ًموارد تخصصی که در چند جمله میشه شرح داد : کلود لینوکس صرفا منابع هر کاربر رو تنظیم میکنه یا به بیان دیگه هر کاربر رو ایزوله میکنه که در مواردی که ممکنه به سرویسهای دیگه فشار بیاره و در کل موجب افزایش میزان استفاده از منابع میشه رو قطع میکنه و به بیان دیگه هم میشه گفت استفاده بهینه از منابع یا مصرف کمتر از منابع از کلود لینوکس تابعیت میکنه. اما اینکه گفته بشه مصرف منابع رو کم میکنه بصورت مستقیم از لحاظ حرفه ای اشتباه هست چون صرفا در این مورد میتونه تاثیر گذار باشه نه اینکه مستقیم کمش کنه.
موفق باشید.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
کلاد لینوکس هیچ چیز رو به صورت اختصاصی به یوزر Allocate نمیکنه که بخواد بازدهی رو پایین بیاره. فقط یک مرز ایجاد میکنه برای حداکثر منابع قابل دستیابی توسط یک کاربر. این حرف که یک سرور غول برای کلاد لینوکس نیاز هست کاملا اشتباه است. شما روی هر سیستمی که بتونید سنت او اس رو نصب و پیاده سازی بکنید میتونید کلاد لینوکس رو داشته باشید.
خرید آنلاین ویندوز 10 لایسنس اورجینال با قیمت نمایندگی
Yahoo! : Liuxnet / Email: support@liuxnet.com / TELL: +60 147 - 354750
ارائه خدمات مالی و ارزی به کاریران پارسی زبان
کلود لینوکس فوق العاده ترین سیستم برای هاستینگ هست ؛ بستگی به نوع استفاده داره و مقدار اون داره و روی هر سیستمی که بشه centos رو نصب کرد ؛ نصب میشه ؛ این دقیقا این حرف خوده پشتیبانی کلود لینوکس بود که چند ماهی پیش ازشون سوال پرسیدیم در این رابطه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)