باسلام منم پنل پیامک با شماره 021 میخوام
چیکار کنم؟
باسلام منم پنل پیامک با شماره 021 میخوام
چیکار کنم؟
ما که موفق به ثبت نام نشدیم یه بار میگه ایمیل تکراریه یه بار میگه نام کاربری تکراریه!
سلام
جناب شرکت هستین؟ شناسه ملی شرکت لطفاً؟ میتونم بپرسم با چه اعتمادی باید کل مدارکمون رو برای شما آپلود کنیم؟
2 تا سؤال دیگه: این خطوط 021 که هدیه میدین برای ارسال پیامک استفاده میشه؟ پنل تلفن گویا ارائه نمی کنید؟
- هزینه ارسال پیامک به چه صورته؟
نام کاربری شماره شماست که نشون میده از ما یا یکی از نمایندهها یا همکاران توی این سورس پنل دریافت کردید اگر بخاید اطلاعات ثبت نام رو برام پ خ کنید ایمیل رو یه چیز سومی میزنیم که حل شه!
سلام دوست عزیز در تاپیک دیگه ای هم پاسخ دادم به سوالتون نه شرکت نیستیم! اما خوب امکاناتمون که در اختیارتون میگذاریم چشمگیر هست!
نه پیامک هست تلفن گویا نیست
هزینه از دو خط هدیه:
خط 50001 اولیه: 80 ریال
خط 021 ثانویه : 112 ریال هستش
البته این برای پنل رایگان هست اگر ارسال بالا دارید کاهش پیدا میکنه دونوع میشه: 1- اعلام در تیکت ابتدا یک کاهش 2ریالی و سپس کاهشهای بالاتر!
2- پرداخت هزینه تا تعرفه به :
50001: 68 ریال
021: 95 ریال قابل کاهش خواهد بود
در آخر به دوستان عرض میکنم مجددا 1 خط 14 رقمی 50001 + 021 تا پایان هفته خواهد بود!
بعد از آن به 14رقمی که از قبل بود بازخواهد گشت!
لطف دارید ممنون باعث سرفرازی ماست
راستش این امکان رو نداریم وگرنه روی طرح های رایگان اونهم مانور میدادیم
ببینید یک سری خط هست مثل 50002،2000، 3000 و 1000 و...
که به شما پیام انبوه میفرستن حالا مثلا شما تبلیغ ارسال میکنید مشتری نیاز به شماره شرکت شما داره! بجای اینکه شما 8کارکتر برای خط استفاده کنید توی شماره ارسال کنندتون شماره تماستون رو قرار میدید! یا خیلی ها بجای ریپلای کردن میان کال میکنن که میشه وصل میشن به خط واقعی شما!
شارژ این خط هم توی سامانه هست وربطی به خط اصلیتون نداره
یک قابلیت دیگر فعلی این خطوط ارسال به بلک لیست هست که فعلا به بلک لیستها هم ارسال میکنه!
همینالبته ما خطوط 50001 رو هم رایگان تقدیم میکنیم به دوستانی که در تهران نیستند که شرمنده نباشیم
بنده از قدماتشون راضی هستم.
کاش تلفن گویا رو هم ارائه می دادید.
جناب حساب بنده فعال شده! ممنون از شما اما چون برای اولین بار هست پنل پیامک رو تجربه میکنم چند سوال داشتم
اول اینکه برای اتصال به whmcs یوزرنیم پسور همون یوزرنیم پسورد ورود به سایتتون هست؟
پلاگین رو نصب کردم فیلدهای درخواستیش رو ساختم اما میگه پیدا نمیکنه همچنین حروف فارسی هم به ؟ تبدیل میشه ممکنه راهنمایی بفرمایید یا برام نصب کنید؟
ممنون از شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)