درود ممنون می شوم قیمت ها رو بفرستید از این آیفون های رایگان اونجا گیر میاد در ضمن آیفون دست 2 چطوره؟
رنج قیمت بگیرید ارسال کنید .
درود ممنون می شوم قیمت ها رو بفرستید از این آیفون های رایگان اونجا گیر میاد در ضمن آیفون دست 2 چطوره؟
رنج قیمت بگیرید ارسال کنید .
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
آِفون های رایگان متوجه منظورتون نشدم ولی دست دو هم قیمت میگریم برای شما اراسال می کنم.
درود
توی لینکی که دادم آیفون آفر رایگان می ده !
اون رو ببرام پیگیری کنید !
در صورتی که قرار داد دو ساله با خط تلفن ببندید آیفون ۴ اس رایگان می شه و برای ۵ باید ۱۹۹ دلار بدید . چیزی به اسم آیفون رایگان وجود نداره.
کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
بابا 9 سپتامبر آیفون 6 میاد شما دنبال 4 اس هستین :دی
ولی فکر نمی کنم که بشه رایگان بدن. البته لینک رو هم هنوز ندیدم.
ولی اینجا گوشی هایی هست تحت عنوان د-ز-د-ی که بدون کارتن و .... هستند که نهایت 1500 کرون یعنی 750 هزار تومان هست.
در صورتی که مایل هستید بیاین اسکایپ تا راحت تر صحبت کنیم.
[QUOTE=besthosti.com;1168730]بابا 9 سپتامبر آیفون 6 میاد شما دنبال 4 اس هستین :دی
ولی فکر نمی کنم که بشه رایگان بدن. البته لینک رو هم هنوز ندیدم.
ولی اینجا گوشی هایی هست تحت عنوان د-ز-د-ی که بدون کارتن و .... هستند که نهایت 1500 کرون یعنی 750 هزار تومان هست.
در صورتی که مایل هستید بیاین اسکایپ تا راحت تر صحبت کنیم.[/QUOTE
درود
اد شدید
با تشکر.
یعنی از این آیفون هایی که تحت قرارداد اپراتور هستند میخواهید؟
اون 4s که میبینین زده رایگان فقط در شرایطیه که با اوپراتور خارجی قرارداد ببندین و از سیم کارت اونا استفاده کنین
چیزی به نام آیفون رایگان وجود نداره که هر کی بره یه دونه بهش بدن که
با درود
از لندن در خدمت هستم
سلام به دلیل تحریم ارسال کالا از یک شرکت آمریکایی به ایران صورت مستقیم تقریبا" غیر ممکن هست ولی اگر آدرس خارج از آمریکا داشته باشید میتونیم از ebay-amazon-walmart-bestbuy-new egg و هر فروشگاهی که به آن آدرس ارسال کنه براتون سفارش بدیم. بعد میشود از آنجا به ایران ارسال نمود.
با تشکر![]()
افتتاح حساب بیزنس پی پال - پرداخت با کردیت کارت و پی پال - فروش انواع گیفت کارت
>>>خرید موجودی حسابهای لیمیت شده پی پال<<<
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)