چرا کنکور دارم
و میخوام تا آخر هم بخونم
این سوال هم پرسیدم که خیالم راحت بشه که سربازی معاف بشم
چرا کنکور دارم
و میخوام تا آخر هم بخونم
این سوال هم پرسیدم که خیالم راحت بشه که سربازی معاف بشم
به یاد من باش.
این طرح تصویب نشد. ولی طرح معافیت سه برادری (یعنی سه تاش بره و شما چهارمی باشی) تا آخر امسال معتبره بعدش معلوم نیست جمعش کنن یا نه.من پارسال با همین طرح معاف شدم. البته 6 ماه خدمت بودم و سه ماه هم اضافه داشتم از شانس من پارسال رهبر عزیز سربازان رو مورد عنایت قرار ندادن و عفو رهبری شامل حالم نمیشد.و چون تو شهر خودمون هم بودم باید 18 ماه+3 ماه هم اضافه خدمت میکردیم که خدا رو شکر اونطور شد.
یادش بخیر هم دوره ایهای آموزشیم که همشهریم هم بودن هر کدوم اینقدر از پارتی و اینا میگفتن که میموندم. چون کسی رو نداشتم که منو هم بالاخره یه جای بی دردسر بیاره گفتم خدایا به امید تو بالاخره آخرش مرگه دیگه (شهر ما نزدیک مرزه و مصیبتش زیاد) از شانسم زد و افتادم ع.س. فرماندهی استان صبح میرفتم ظهر هم قبل فرمانده و اینا برمیگشتم خونهاون یکیا هم رفتن لب مرز! خوش گذرونی. مونده بودم تو کار خدا .بالاخره هم ۶ ماهم تموم نشده بود که معاف شدم. زیاد نگران نباش فقط آموزشیش سخته یگان که بیای تلافیشو در میاری
سربازی یه روز اضافه موندن مثل یه ساله چه برسه 3 ماه هم اضافه بخوری. حتما پیگیر شو که یه روز هم واقعا سخته اضافه خدمت کردن.
عزیز من سینم ایراد مادر زادی داره یعنی با قلبم 1 سانت فاصله داره و همه دکترا و متخصص ها می گفتن که100 به توان n معافی ولی نشدم و نامه اعزامم نیومده خدا رو شکر از دانشگاه در اومدم و رفتم پی درس و 2 سال سربازی رو عقب انداختم که یکمی دانشگاهم طول میدیم میشه 3 سال.
بعد اونم خدا رو چی دیدی از کارشناسی ارشد در میایم بازم نمیریم سربازی![]()
پاک نا امیدمون کردین رفت !
من از 2 چیز سربازی بدم میاد
1- کچل میشم
2- تفنگ دستم میگیرم
به یاد من باش.
باحال گفتی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)