صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: راهنمایی برای افزایش بازدید سایت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن TN Projects آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,134
    تشکر تشکر شده 
    625
    تشکر شده در
    353 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی برای افزایش بازدید سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    بنده خیلی وقت هست توی کار وب هستم اما چون همیشه مجاز کارکردم در باره ساتی هایی که هی تغیر آدرس میدن چیز زیادی نیمدونم ...

خوب اینگونه که بنده متوجه شدم از حرف های شما بیشتر باید روی سئو سایت تمرکز کنیم و بعد به دنبال تبلیغات حدف مند بریم ....

اما این جا 2 مشکل هست !

1- هزینه های سئو بسیار گران قیمت هست و چیزی نیست که بشه با 100 تومن یا 200 تومن تمومش کرد و قیمت سئو در کشور ما بین 600 تا 10 ملیون تومان و گاها بیشتر هم هست !!!

2 - خیلی از سایت ها در حال هازر رنک و بازدیدشون کاملا حداقل 60 درصدشون غیر واقعی هست و با استفاده از اسکریپت . نرم افزار و یا آی فریم میاد براشون برای همین نمیشه سایت هایی که واقعی هستن رو پیدا کرد ... و اونایی هم که واقعی بازدید دارن یا باید میلیونی خرج تبلیغات بشه یا از پذیرش موضوع سایت خود داری میکنن ...

در باره اون موارد هم که ذکر کردید خدمات دهی به کار بران در صورت امکان در خصوصی یکم بیشتر توضیح بدید ...

بنده چون شریکی ندارم برای سایت و این سایت هم بیشتر از روی جنبه تفریح زدم (چون دانشجو هستم میخوام ساعت های بیکاریمو پر کنم !!! ) اما خوب اصلا فک نمیکردم یه سایت غیر مجاز برای پیشرفت باید چندین ملیون هزینه کنه !!! (من یه سایت سال 89 زدم که همین 1 ماه پیش فروختمش هزینه سئو و راه اندازی و کلا تبلیغاتو قالب اختصاصی و غیره کلا درمود 350 هزار تومن حدودا !!! حال چندین برابر شده !!! )

اگر راه هایی هست که با بوجه کمتر هم بشه به نتیجه رسید حال در بازه زمانی طولانی چه بازه زمانی کوتاه مدت لطفا راهنمایی هایی رو که میتونید بکنید
    یک مشکلی که هست اینه که اکثرا دوستان فکر میکنن سئو یک کار نسبتا ساده و ابتدایی هست که با یک بار انجامش تمام تارنما (سایت) رو بهینه کردن.! این که یکبار سئو بشه این مورد رو خدمتتون بگم که چطور هست : یک سایت برای سئو یکسری پارامترهای ساده و پیشرفته داره برای انجام دادن که اصول سئوی اون سایت رو در حال حاضر انجام میشه و تا این مرحله این نوع سئو کارش تموم میشه. و شما قبلا این سئو رو انجام دادین و نه سئوی رقابتی رو. اما فرآیند بعد از این تارنما برای سئوی رقابتی بین تارنماهای دیگه باید روش کار بشه و یک فرآیند نسبتا وسیع و همینطوری که خودتون هم اطلاع دارید یک کار نسبتا پرهزینه هست.

در مورد تبلیغات و رنکهای تقلبی هم باید خدمتتون عارض بشم شرکت گوگل بزرگترین و قوی ترین شرکت مجازیه. و تقریبا نابغه ترین افراد و روباتها رو داره این تارنماهای رنک تقلبی که میگید زیاد رنکشون بالا نیست و فقط مقدار کمی از رنکشون موقتا تقلبی هست اما بازدید رو قبول دارم بعضیها تقلبی هستند. اما در مورد رنک تقلبی در کمترین زمان ممکن اینها شناسایی میشن و چندبرابر ضربه خواهند خورد و در این شکی نیست و نیاید به این موارد به هیچ وجه تکیه داد. برای تبلیغات هم خیلی راه ها وجود داره که میشه بصورت نسبی سایت رو دقیق بررسی کرد در این موارد توسط خود شخص. که این مبحث نسبتا تخصصی تر هست.

جالبه این نکته رو یادآور بشم : تبلیغات نه تنها سرمایه هست بصورت جزئی تر شرح بدم : تبلیغات هدفمند یک نوع از فرآیند سئو هست که با مقداری تحقیق ساده راحت به این مسئله واقف خواهید شد.

خود ما پروژه های بلند مدت سئو رو انجام میدیم که حدودا تا 3 الی 6 ماه یک تارنما رو کاملا مدیریت میکنیم با تمام مواردی که خدمتتون شرح دادیم و بر حسب نتیجه هزینه مشخص شده دریافت میکنیم. همکاران دیگه هم احتمالا چیزی شبیه به اینکار رو انجام بدن.
    اما با بهترین قیمت با چندین قسط که در طول 6 ماه هزینه رو تقدیم کنید پروژه 6 ماهه رو واستون انجام میدیم.
    در مورد خدمات هم ترجیحا صرفا درصورتی که میخواید درخدمت باشیم توضیحاتی رو میدیم چون نمیشه در انجمن این موارد رو بحث کرد و خلاف قوانین انجمن هست.
    میزان بودجه نسبت به زمان و میزان انتظارات شما میشه تعیین کرد.

اگر راه ارتباطی جهت مشاوره بیشتر و انجام موارد ذکر شده نیاز داشتید میتونید در اطلاع بدید در خصوصی واستون ارسال کنم درخدمتم.
    ویرایش توسط TN Projects : August 26th, 2014 در ساعت 21:30
    انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
    شما جزو کدام گروه هستید؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)