بنده خیلی وقت هست توی کار وب هستم اما چون همیشه مجاز کارکردم در باره ساتی هایی که هی تغیر آدرس میدن چیز زیادی نیمدونم ...
خوب اینگونه که بنده متوجه شدم از حرف های شما بیشتر باید روی سئو سایت تمرکز کنیم و بعد به دنبال تبلیغات حدف مند بریم ....
اما این جا 2 مشکل هست !
1- هزینه های سئو بسیار گران قیمت هست و چیزی نیست که بشه با 100 تومن یا 200 تومن تمومش کرد و قیمت سئو در کشور ما بین 600 تا 10 ملیون تومان و گاها بیشتر هم هست !!!
2 - خیلی از سایت ها در حال هازر رنک و بازدیدشون کاملا حداقل 60 درصدشون غیر واقعی هست و با استفاده از اسکریپت . نرم افزار و یا آی فریم میاد براشون برای همین نمیشه سایت هایی که واقعی هستن رو پیدا کرد ... و اونایی هم که واقعی بازدید دارن یا باید میلیونی خرج تبلیغات بشه یا از پذیرش موضوع سایت خود داری میکنن ...
در باره اون موارد هم که ذکر کردید خدمات دهی به کار بران در صورت امکان در خصوصی یکم بیشتر توضیح بدید ...
بنده چون شریکی ندارم برای سایت و این سایت هم بیشتر از روی جنبه تفریح زدم (چون دانشجو هستم میخوام ساعت های بیکاریمو پر کنم !!! ) اما خوب اصلا فک نمیکردم یه سایت غیر مجاز برای پیشرفت باید چندین ملیون هزینه کنه !!! (من یه سایت سال 89 زدم که همین 1 ماه پیش فروختمش هزینه سئو و راه اندازی و کلا تبلیغاتو قالب اختصاصی و غیره کلا درمود 350 هزار تومن حدودا !!! حال چندین برابر شده !!! )
اگر راه هایی هست که با بوجه کمتر هم بشه به نتیجه رسید حال در بازه زمانی طولانی چه بازه زمانی کوتاه مدت لطفا راهنمایی هایی رو که میتونید بکنید