متاسفانه کشور ما با این همه منابع باید وضعیت اسفناکی در اینترنت داشته باشد.اگر دقت کنید اکثر کشورهای آسیایی جزو بهترین میانگین های سرعت اینترنت در دنیا هستند و ما با تلاش بی وقفه مسولین محترم در رتبه ۱۶۴ با اقتدار ایستاده ایم.
متاسفانه کشور ما با این همه منابع باید وضعیت اسفناکی در اینترنت داشته باشد.اگر دقت کنید اکثر کشورهای آسیایی جزو بهترین میانگین های سرعت اینترنت در دنیا هستند و ما با تلاش بی وقفه مسولین محترم در رتبه ۱۶۴ با اقتدار ایستاده ایم.
رکورد سرعتم الان در دستLYNGBYاز دانمالک است
ویرایش توسط HRE2012 : August 23rd, 2014 در ساعت 01:42
id telegram:hosienra
سلام
بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده از سمت وزارت پست، تلگراف و تلفن!، پهنای باند اینترنت کل کشور 100 گیگابیت بر ثانیه است و این در حالی است که هر دیتاسنتر در پیتی که شما مثال بزنید، پهنای باند بیشتر از 100 گیگ دارد !
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم پهنای باند هتزنر 550 گیگا بیت و پهنای باند او وی اچ 3000 گیگابیت است و این در حالی است که به لطف مدیران ن ا ل ا ی ق، کشور هفتاد میلیونی تنها 100 گیگ پهنای باند دارد!
Download Speed in Lyngby, Midtjylland, Denmark | Net Index from Ookla
عزیز دلم
این سرعت مگابیت نه مگابایت که شاخ باشه
قبل از پست دادن کمی دقت کنید
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
عزیزان کاملا راضی هستیم
ما خط وی آی پی داریم و لینک مستقیم از آی اس پی الان سرعت دانلودم به 10 کیلوبایت نمی رسه !
روز هم بین 1 مگ تا 2.5 مگ
علتش چیه؟
چرا با ما این کارای رو می کننند؟
موفقیت در ایران یعنی از داشته های دیگران!چه جالب!
yahoo!:hostbama@yahoo.com Phone :09160891036/09037017351
خوب میدونند که اگه سرعت رو بیشتر کنن بعضیا میرن از اون چیزای ... دانلود میکنند دیگه.
جالب بود
جناب جواد ظریف در مصاحبه ای با یکی از شبکه های خارجی ( اعلام کردن که من از چیزی نمیترسم واگرنه از اون استفاده نمیکردم! در حالی که ایشون 24 ساعت در حال آپ کردن پیج فیسبوک و تویتر خودش هست!)
و سوالی که این شبکه از ایشون برسید و جوابی که این جناب به ایشون دادن برای من واقعا جالب بود! ( سوال : شما که شبکه های اجتماعی .... رو ***** کردید و استفاده از ***** شکن و... هم ممنونع کردید! اما در حالی که خودتون در این شبکه ها فعال هستین چرا دسترسی رو برای مردم محدود کردید؟ جواب! مردم خودشون از ما میخوان که در برابر این کفر گوی ها و.... دستانای دیگه! ازشون محافظت کنیم!
کلا تا 50 سال دیگه فکر نکنم با این ح.مت چیزی درست بشه!
با درود و احترام.
خلایق هر چه لایق : ما الان فهمیدیم چی به چی هست طبیعیه کیفیت همه چیزمون اینقدر کم باشه و جای تعجبی نداره اما برای بعد از ده یا شاید بیست سال آینده امید به استاندارد شدنمون هست.
دلیل این حرف بنده هم اگه یه خورده بیشتر فکر کنید 99% خواهید فهمید و یا میتونید به برخی از پست های خیلی کمی (البته صرفا این انجمن استثنا هست که در این انجمن تعدادشون کمتر هست) همین تاپیک که بعد از این پست بنده هم احتمالا بدن خودتون میفهمید که بزرگان کادرهای اداری ما کی هستند و با این وضعیت کی خواهد شد و در دو جمله بیان کنم منظورم رو : ابتدا باید از خودمون تعجب کنیم که چرا الان میهمیم این موارد رو (تا چند سال قبل اشاره ای نمیشید!!! تازه الان فهمیدیم) و جمله دوم هم باز هم دوباره میگم : خلایق هر چه لایق.
به امید موفقیت همگی دوستان![]()
ویرایش توسط TN Projects : August 23rd, 2014 در ساعت 13:27 دلیل: ویرایش لغوی
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
خیلی جالب بود
ولی آیا زمانی میرسه که سرعت اینترنت ما هم خوب شه ؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)