سلام مجدد
دامنه های بین المللی شما از چه آدرسی پنل کاربری دارند؟ میشه دمو یا اسکرین شات از پنل بدید؟
امکانات پنل کامل هست؟
باسلام
امکانات پنل ما به صورت کامل هست و تمامی اقدامات رو میتونید انجام بدید (قفل کردن - انتقال -حذف - تغییر نیم سرور - ایجاد چیلد - دی ان اس و ...)
لینک ورود : General
بااحترام
- - - Updated - - -
باسلام
در حال حاضر اسم ما تو لیست فوق نیست
بااحترام
چند دامنه ملی ثبت کردم بلافاصله ثبت شد و مشکلی وجود نداشت
قیمت بسیار مناسب هست
با تشکر
سلام همشهری ، همسایه
من یک انتقاد داشتم
من هر بار مجبورم پنج شش تا دامنه ثبت کنم ولی مشکلی که دارم اینه که مجبورم برای هر کدام جداگانه پرداخت را انجام بدم و نمیشه فاکتورها را جمع کرد و با هم پرداخت کرد
مورد بعد اینکه هر بار مجبورم اطلاعات را وارد کنم در حالی که در جاهی دیگه یک بار اطلاعات وارد میکنم و بعد هم همه فاکتورها را با هم پرداخت میکنم
امیدوارم این مورد را رفع کنید
سلام
برای تمدید دامنه های ir به چه صورت باید عمل کرد؟
دوست عزیز دسته جککعی ثبت میشه دسته جمعی پرداخت نمیشه و دانه دانه باید وارد درگاه بانک شد و پرداخت کرد که اعصاب میخواهد هر بار شماره کارت را وارد کردن ولی اگر فاکتورها جمع و مبلغ همه را بشه با هم پرداخت کرد دیگه این مشکل وجود نخواهد داشت ، تو سایت قبلی که دامنه ثبت میکردم همینطور بود
شما تصور کن ده بار من باید درگاه بانک را باز و شماره کارت وارد کنم
من هم همین سوال را دارم ، دامنه ای که جای دیگه قبلا ثبت شده را تمدید میکنید ؟ به چه صورت باید عمل کرد ؟
با عرض سلام و احترام
در جواب دوستان
برای ثبت دامنه ها به صورت دسته جمعی و پرداخت دسته جمعی از لینک زیر استفاده کنید
رویال دیتا - جستجوگر دامنه
و
برای تمدید دامنه ها از لینک زیر استفاده کنید
رویال دیتا - سبد خرید
در صفحه باز شده "انتقال یا تمدید دامنه" را انتخاب نمایبید
و مراحل سفارش رو انجام دهید و در حین سفارش اگر سیستم مغایرتی ببینه خودش به شما اخطار میده و آموزش رفعش رو هم براتون نشون میده
تمدید دامنه نیز به صورت اتوماتیک هست
بااحترام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)