ایمیل ادمین هم در پرتال تغییر دادم و لی باز هم همان مشکل هست
ایمیل ادمین هم در پرتال تغییر دادم و لی باز هم همان مشکل هست
دوست عزیز برای رفع این مشکل باید چندتا نکته رو رعایت کنید:
1- اگر دامنه ir باشه معمولا اسپم میکنه
2- اگر مشکل از اسکریپت دارید باید در بخش SMTP اسکریپت، مشخصات SMTP ایمیل رو بدید تا مشکلتون حل بشه
3- اگر نشد صفحه زیر رو دنبال کنید متاسفانه احتمال زیاد IP شما بلوک شده : اما طبق گفته های این صفحه از گوگل اگر اسپم نفرستید بعد از مدتی آن بلاک میشید!
Remove IP from the blocked list - Gmail Help
امیدوارم مفید بوده باشه
ای پی سرور را برای من ارسال کنید
مشکل شما رو برطرف میکنم.
دوستان راه حل داره.
شانسی هم نیست.دلیل خاصی داره.
با تشکر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
اگه امکان داره راه حلشو بگین تا ما هم بتونیم این مشکل حل کنیم
ایمیل خود سرور از جیمیل هست . ایمیل که از خود سرور میفرستم مشکلی نداره و همه به اینباکس میره . فقط مشکل اینه که با اسکریپت که ارسال میشه اسپم میشه
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
1- هیچ ارتباطی بین اسپم شدن و دامنه های .ir وجود ندارد
2- در صورتیکه اسکریپ خاصی برای ارسال ایمیل استفاده می کنید حتما smtp authentication فعال کنید و تنظیمات آنرا انجام دهید
3- این آدرس یک صفحه پرسش و پاسخ و راهنمای اصلی در آدرس زیر می باشد که می بایست برخی نکات در سرور و میل سرور خود انجام دهید
https://mail.google.com/support/bin/...authentication
4- در سایتهای زیر می تونید ip سرور چک کنید که جزو اسپم نشده باشد و برخی امکان خارج کردن از لیست دارند
MultiRBL.valli.org - Blacklist, Whitelist and FCrDNS check tool
DNSBL Information - Spam Database Lookup
BarracudaCentral.org - Technical Insight for Security Pros
The Spamhaus Project
بله من گفتم معمولا و گفتم smtp رو فعال کنن و در پرسش و پاسخ هم که عرض کردم ولی در مورد چهارم فکر نمی کنم این سرویس ها وابسته به گوگل باشن چطور می تونن ip بلوک شده در سرورهای گوگل رو تشخیص بدن اگر ممکنه کمی توضیح بدید که چطور کار می کنن؟ قبلا تستشون کردید؟ مرسی
سایت spamhaus مرجع کاملی برای بررسی اسپم شدن ip هست. تقریبا 90% مواقع این سایت و بقیه آنها که در بالا ذکر شددر صورتیکه مراحل برای unsubscribe داشته باشند قابل برطرف شدن هست مگر اینکه گوگل کاملا از مکانیزم دیگری برای تشخیص استفاده کند
غیر از بحث گوگل بعضی میل سرورها از اطلاعات سایت Cisco IronPort SenderBase Security Network استفاده می کند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)