memcache برای کش خود وردپرس که پلاگینش رو باید فعال کنید
یه opcache مثل apc یا eaccelator
memcache برای کش خود وردپرس که پلاگینش رو باید فعال کنید
یه opcache مثل apc یا eaccelator
سلام خدمت دوستان
بنده مدتی هست از xcech استفاده میکنم، مشکلی از لحاظ اسپید ندارم
ولی یک مشکلی که هست چون بنده سایت دانلود فیلم وردپرسی دارم و هر روز پست در صفحه اصلی اضافه میشه یوزر هایی که از قبل وارد شدند باید حتما ctrl + f5 بزنن تا پست های جدید براشون نمایش داده بشه
من احساس میکنم این مشکل موجب شده یوزر های سایت فکر کنن پستی زده نشده.
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
نمیشه فقط قالب سایت کش بشه؟
وب سرورتون چی هست؟ برخی از وب سرور ها سیستم کش جداگانه دارند
برای ورد پرس از نظر بنده memcached مناسبتر می باشد
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
من قبلا از memcached و افزونه w3 total در وردپرس استفاده میکردم ، اما الان از ترکیب Hyper Cache و DB Cache Reloaded Fix استفاده میکنم ک واقعا فوقالعاده ست--> لینک توضیحات
نمونه تست : لینک
وب سرور هم Apache + Nginx هست ... ک البته چند مد رو Nginx برای Gzip و P-roxy_Cache هم کانفیگ شده ک تا حدودی تاثیر مثبت در سرعت لود شما داره .
ویرایش توسط OmidX : August 29th, 2014 در ساعت 19:03
...Zzzz...
سلام
پیشنهاد بنده memcached است
درباره Memcache ک دوستان گفتند من یک توضیح خدمتتون میدم ، این کش کننده کاملا کارش با آپکد کش هایی مثل apc یا Eaccelerator یا Xcache متفاوته ...
Memcache یک Object Cache بسیار قوی و بهترین روش برای کش کردن کوئری های دیتابیس ه . بازدهی در این کش کننده زمانی به حداکثر میرسه که از Memcache روی یک سرور جدا (Memcache Server) استفاده بشه ...
آپکد کش هایی مثل apc یا Eaccelerator هم با هندلر suPHP ناسازگاری هایی دارند و اگر هندلر PHP سرور شما suPHP هست ، سمت این کش کننده ها نرید ...
با تشکر ...
...Zzzz...
با سلام
ممنون از توضیحات .
اما برای استارتر APC مناسب تر است البته در صورتی که هندلری غیر از suPHP دارند .
همانطور که گفتید Memcache یک Object Cache می باشد اما APC هم به عنوان Object Cache و هم به عنوان Opcode Cache عمل می کند.
بنده شخصا طرفدار memcache هستم اما نه برای اینکه قوی تر از APC عمل می کنید خیر، تنها برای اینکه برای سرور های هاست اشتراکی به دلیل سازگاری ای که دارد مناسب تر است, ممکش قوی تر از APC نیست و APC در اکثر مقایسه ها بسیار قوی تر از رقبای خود مانند memcache و xcache ظاهر شده است. برای استارتر که تنها سایت های وردپرسی روی سرور دارند APC پیشنهاد می شود و بسیار بهتر عمل می کند.
- - - Updated - - -
بعد از دستور
باید دستور زیر را اجرا نماییدکد PHP:
yum install memcached
زیرا memcache هنگام نصب start نمی شود stop می باشد.کد PHP:
service memcached start
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
یکی از دوستان از memcached استفاده میکنه و راضی است ازش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)