طراحی حرفه ای هزینه زیادی میخاد با یعد چهارم صحبت کنید ببینید واسه whmcs میسازن یا نه کارشون معرکست شرکت بعد چهارم
طراحی حرفه ای هزینه زیادی میخاد با یعد چهارم صحبت کنید ببینید واسه whmcs میسازن یا نه کارشون معرکست شرکت بعد چهارم
اوهاین شرکتی که دادید رو میشناسم ، کارشون در حد بوگاتیه ، من به بنز راضیم! خیلی خیلی قیمتاشون بالاست البته کیفیت کارشون بیسته ، باهاشون صحبت میکنم ببینم چقدر قیمت میدن....
منتظر پیشنهاد ها و طراح های عزیز انجمن هستم
در تکمیل فرموده دوستان شما میتوانید با آقای علی وکیلی (mihangfx@att.net) و webpersian.net نیز به گفت و گو بفرمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
با سلام.
بصورت حرفه ای در خدمتیم.
بیشتر از 10 ورژن از whmcs رو دی کد و نال کردیم.
بیشتر از 5 ماژول حرفه ای whmcs رو نال کردیم و طراحی قالب اختصاصی براشون انجام داده ایم که بزودی در همین انجمن بصورت حرفه ای رونمایی می شوند.
یک کار اختصاصی نیز انجام شده است که بصورت کامل whmcs هست ولی اگر طرح رو مشاهده کنید میتونید ببنید که یک سیستم اختصاصی طراحی شده است ( همان چیزی که شما دنبالش هستید )
بصورت کاملا حرفه ای در حال کار با سیستم whmcs هستیم و در صورت اینکه از طرح زده شده توسط ما راضی نبودید هزینه برگشت + خسارت داده می شود
در مورد نمونه کار هم می توانید تماس بگیرید. ( اطلاعات بیشتر در امضا ).
پیروز باشید.
اگر مایل بودید قالبی در حد قالب سایت خودمون میتونیم براتون طراحی کنیم
تاپیک مربوط به آقای علی وکیلی در همین انجمن سرچ نمایید قابل مشاهده است.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)