فقط ظاهرا مشکلی هست موقع restart. عکس ها رو ببینید لطفا.
من با یه سرور 4 آی پی سفارش دادم. و روی این سرور اسلا از آی پی که در عکس سوم اعلام شده استفاده نکردم.اما این میگه در یه هاست دیگه داره کار میکنه؟
مگر غیر از این تنظیمات چیز دیگه هم وجود داره؟ واقعا کلافه شدم. linux centOS 6.6 نصب کردم. minimal
نوشته اصلی توسط dakkeh20
در مسیر :
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
DNS1:80.84.58.27
DNS2:80.84.58.28
رو بزنید و سیو کنید .
سپس به مسیر : nano /etc/resolv.conf برید و هرچی داخل بود حذف کنید
و پس از اون دستور
service network restart بزنید
مجدد تست کنید .
- - - Updated - - -
یه نکته عرض کنم؛ من bind رو نصب نکردم.یعنی این سرور مجازی خام هست.و از داخل دسترسی به شبکه نداره. و دانلود انجام نمیشه که بتونم نصب کنم.
اون لازمه؟ نصب دستی داره؟
ممنون از راهنمایی.چک میکنم.اما خیلی خیلی بعیده.چون اصلا امکان نداره از این ای پی استفاده شده باشه. سرور که در اختیار من هست و دیتا سنتر 4 ایپی رو به من داده برای این سرور! خودمم تعجب میکنم!
شما یا کسی از دوستان هست فایل iso یا ورژن دقیق centos رو بهم بده؟ تجربه اولم هست! این ورژن minimal که دانلود کردم 380 مگ هست!
نوشته اصلی توسط InterServer.ir
سلام
به نظر شما این آیپی رو بر روی سرور دیگری ست کردید
آیپی رو عوض کنید احتمالا مشکلتون حل شه
ممنون از راهنمایی.چک میکنم.اما خیلی خیلی بعیده.چون اصلا امکان نداره از این ای پی استفاده شده باشه. سرور که در اختیار من هست و دیتا سنتر 4 ایپی رو به من داده برای این سرور! خودمم تعجب میکنم!
شما یا کسی از دوستان هست فایل iso یا ورژن دقیق centos رو بهم بده؟ تجربه اولم هست! این ورژن minimal که دانلود کردم 380 مگ هست!