بله توی اون تاپیک قبلی هم چندبارش رو که من تست کردم سرویس دهنده من پینگاش نوسان داشت و ..
الان از یک جای دیگه هم سرور دارم پارس آنلاین . پینگ دوستانی که ip سرور هاشونو برام فرستادن میگیرم اما همه مشکل دارن.
این مشکل حول ساعت های 11 شب شروع میشه و نوسان و .... دارن همهی سرور ها.
میتونم بگم این مشکل بیشتر از یک هفته هست که من میبینم و هردفعه که چک میکنم مشکل هست.
البته بعضی اوقات نوسان برای زمان کمتری هست بعضی اوقات هم زمان بیشتری طول میکشه تا سرور درست شه.
همونطور که گفتم شبانه هست این مشکل ولی برای من جای تعجب داره که دیتاسنتر رسیدگی نمیکنه به سرور ها.(آخه برای چند روز این مشکل باشه یک کاری باید کنه)
همین الان مشکل دارم من پینگ نوسان داره همه ip ها رو هم چک میکنم از رنج های مختلف پارس همه ایراد دارن.
- - - Updated - - -
خوب من الان همین ip تست کردم همین ip هم نوسان پینگ داره.
درنتیجه مشکل از پارس هست نه من کاربر.
++این رو هم اضافه کنم برای تاکید : این مشکل و نوسان تنها برای من نیست همه ی افرادی که توی سرور من هستند و زمانی که مشکل پیش میاد برای ائن ها هم پیش میاد.
++یعنی مشکل از اینترنت من نیست ...(با توجه به اینکه سایر دیتاسنتر ها پینگ نرمال و ثابتی دارن)
- - - Updated - - -
نه شما مطمئن باشید حرفتون صحیح و چند وقتی هست که سرور من و کلآ پارس مشکل داره.
این مشکل اکثرآ افرادی واقعآ متوجه میشن که کارشون رو پینگ میچرخه.(مثل من)
++ip سرورهای خودم فکر نکنم نیاز باشه توی تاپیک بدم اگه واقعآ نیاز بگین تا پ.خ کنم خدمتتون.
++اما رنج ای.پی خودم و دوستان که چک کردم اون ها هم مشکل داشتن میدم.(البته تا اونجا که من تست کردم همه مشکل دارن)
رنج ip خودم :
185.4.31.1
185.4.30.1
رنج ip دوستان فروشنده و دیگران :
185.44.65.1
185.44.64.1
185.55.227.1