جوابی که دادن این هست . به نظرتون باید چکار کرد؟
Your brother can create a customer account for you and move the domains in your account.
That will not involve any cost.
اینجوری که بازم مالک اصلی برادرم هست...
جوابی که دادن این هست . به نظرتون باید چکار کرد؟
Your brother can create a customer account for you and move the domains in your account.
That will not involve any cost.
اینجوری که بازم مالک اصلی برادرم هست...
طبق متن که قرار داده اید برادر شما باید یک حساب کاربری برای شما ایجاد کنند سپس درخواست کنند + مدارک را ارسال نمایند تا دامنه به اکانت شما منتقل شود.
اکانت به اسم شما است اما ایجاد کننده باید برادر شما باشد.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
ببینید شما در کل سه راه بیشتر ندارید و باید یکی را انجام دهید:
1- یا باید دامین را در پنل برادرتان نگهدارید. (این مورد هزینه ندارد.)
2- یا باید به پنل یکی از نماینده های ایرانی منتقل کنید. (این مورد احتمالا هزینه داشته باشد که البته برای یکسال نیز تمدید میشود.)
3- یا باید خودتان پنل ایجاد و تاییدش کنید. (هزینه این مورد از همه بیشتر است.)
..::| بیش از یک دهه |::..
برادر شما دارای پنل نمایندگی می باشد؟
شما میتوانید مطابق آنچه که بنده خدمتتون عرض کردم عمل نمایید یا با بخش فروش Resello به گفت و گو بپردازید که آیا بدین شیوه امکان انجام این کار هست یا خیر
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
من تو سایتش گشتم برای پیدا کردن خرید پنل های دامین که ببینم قیمتش چنده ولی پیدا نکردم ... ولی خوب یه مسئله دیگه اینکه من اون دامین ها رو تا 6 سال دیگه تمدید کردم و نمیدونم این خرید پنل می تونه کمکی به حل این مسئله بکنه یا نه...
اگه ممکنه لینک پنلهاشونو اینجا بزارید.
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)