من الان PX70-SSD دارم اما ظاهرا جوابگو کار ما نیست ماهی همین حدود 430 دارم میدم. تا ماهی 1 تومن هم میتونم هزینه کنم اما میخوام بهترین performance را تا حد ممکن کمترین هزینه داشته باشم همه سایت هام هم رو همین سرور باشه از لحاظ حمله هم خیالم راحت باشه تا مدتی چون سایت ها همه در حال رشد هستن میخوام تا مدتی خیالم راحت باشه و سرور جوابگو باشه !
الان این سرور مد نظر بنده هست
Enterprise MG-128 dedicated server - OVH
قطعا برای لود بهتر در سرور نیاز به موارد زیر دارید :
1- سرور ex40-ssd برای شما مناسب می باشد که دارای 8 هسته سی پی یو و 32 گیگابایت رم می باشد.
2- کنترل پنل دایرکت ادمین با وب سرور nginx + php-fpm + memcached + xcache , وب سرور بصورت مستقل باشد و کانفیگ آن بخوبی انجام شود همچنین مقادیر در php-ftpm.conf بدرستی متناسب سیستم سایت شما قرار بگیرد.
3- کانفیگ و بهینه سازی mysql با استفاده از کانفیگ های رایج مانند my-huge یا
4- استفاده از رید نرم افزاری برای سرعت بیشتر و تبادل اطلاعات بین هارد ها که در نصب سیستم عامل انجام می شود.
شما با استفاده از موارد بالا + کانفیگ واقعا مناسب و صحیح می توانید به بهترین عملکرد و رضایت کامل و درآمد زایی بپردازید.
دقت داشته باشید مواردی که خدمتتون عرض کردم بدون کانفیگ برای شما به غیر از دردسر چیزی برای شما به جا نخواهند گذاشت.
هارد ساتا برای شما اصلا متاسب نمی باشد و چون بیشتر پروسس های شما بر روی php می باشد بهتر است از هارد اس اس دی استفاده کنید البته فشار ناشی از mysql رو هم نباید نادیده گرفت.
پیروز باشید.
- - - Updated - - -
برای 500-1000 نفر هارد ساتا مناسب می باشد؟
- - - Updated - - -
درود.
حتی اگر کد های ایشان بهینه نباشند نباید چنین مصرفی داشته باشند و غیرعادی هست البته نیاز به بررسی لوگ ها و error ها جهت بهینه سازی اسکریپت می باشد.
البته با استفاده از کانفیگ مناسب سرور و استفاده از پردازنده قوی و مناسب همچنین حافظه SSD می توانند جلوی مصرف بالا را بگیرند.
- - - Updated - - -
وب سرور لایت اسپید فقط مانند مسکن درد را بصورت موقتی درمان می کند.
دقت داشته باشید سایت های معروف و بزرگ از وب سرور nginx استفاده می کنند.
وب سرور لایت اسپید همان apache هست که یک پنل تحت وب قرار دادند و بهینه سازی کرده اند و بابت آن هم هزینش رو میگیرند.
bluehost یا ... که هاستینگ های برتر جهان هستند از وب سرور آپاچی استفاده می کنند(جهت اطلاع ! )
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
دیگر دوستان هم نظرشون را بدن
- - - Updated - - -
بله فقط خود سرور .وب سرور apache 2.4 اگر اشتباه نکنم و با event و fcgi هم کانفیگ شده و اوایل خیلی راضی کننده بود ولی مدتی به مشکل خوردیم با توجه به افزایش 4 براربری تعداد آنلاین ها !
کنترل پنل هم دایرکت ادمین هست.
از کش mysql هم استفاده میشه اما تاثیر خاصی نداره !
ویرایش توسط vatanniaz : July 26th, 2014 در ساعت 21:02 دلیل: اصلاح توضیحات
نمیدونم والا موفق باشی برادر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)