بله خیلی بهتر و کم دردسر تره هاست دانلوده
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
وب سرور iis یا nginx رو روی ویندوز میتونید نصب کنید و به راحتی به کنترل و مدیریت فایل ها بپردازید .
- - - Updated - - -
بنده با این حرف شما که در یک حد هستند موافق نیستم .
بعضی از سرویس دهندگان اجازه لیچ یا تورنت را روی هاست نمیدهند
در کل یک ویندوز 2008 خیلی قدرت کنترل و مدیریت بهتری میده برای فایل تا دایرکت ادمین با فایل منیجرش!
بسیار ممنونم از لطف دوستان
تصمیم گرفتم سرور بگیرم
در سرور مجازی دسترسی بالاتری دارید زیپ انزیپ تگ گزاری اضافه کردن فایل ویرایس فایل تغییر پسوند پسورد گزاری و ...
اگر سرور می گیرید، حتما از حافظه ssd استفاده کنید.
اگر از هارد دیسک استفاده کنید در صورتی که تعداد دانلود شما بالا بره، یا سرویس دهنده شاکی میشه، یا تو سرورتون افت کیفیت و سرعت خواهید داشت.
- - - Updated - - -
اگر سرور می گیرید، حتما از حافظه SSD استفاده کنید.
اگر از هارد دیسک استفاده کنید در صورتی که تعداد دانلود شما بالا بره، یا سرویس دهنده شاکی میشه، یا تو سرورتون افت کیفیت و سرعت خواهید داشت.
ببخشید یعنی من علاوه بر سرور مجازی باید ؛ هزینه کنترل پنل هم بدم؟؟؟؟
اونم هزینش ماهیانه جداست؟
من تازه کار هستم و آشنایی ندارم
در صورتی که برای استفاده شخصی است شما میتوانید از کنترل پنل های رایگان مانند کلکسو استفاده نمایید.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
با سلام و عرض ادب و احترام
دوست من اگر سایت پر بازدیدی داری حتما سایت رو از سیستم دانلودت جدا کن چون در اینده مشکل رو حس می کنی
مثلا قالب سایت رو روی یک هاست سی پنل بالا بیار و یه هزینه ماهانه و سالاه هم برات داره
سرور دانلود جداگانه ای هم لازم داری که مثلا اگکر خای خیلی پول بدی همون ویندوز بگیری خوبه
می توانی هم لینوکس بگیرید و دایرکت ادمین نصب کنید
اگر می خواهی کم هزینه کنی و قیمت اولی اولویت هست بهترین پیشنهاد که در اینده هم مشکل کمتری برات به وجود بیاد
باید یه سرور سنت اوس بگیری بگی روش برات دایرکت ادمین بدون نیاز به لایسنس نصب بشه
اینجوری ماهانه فقط یه هزینه سرورر داری و لایسنس هم نیاز نداری
هم قالب سایت و سایت دانلود هم یه جای قرار می گیرن
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)