-
July 24th, 2014, 02:51
-
تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014 02:51
# ADS
-
July 24th, 2014, 03:03
پاسخ : آیا میشه در هنگامی که لبتاپ خاموش هست از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کرد ؟
دقیقا مسافرت بودیم دو گوشی رو با USB به لپ تاپ asus وصل کردیم لپ تاپ روشن بودند ولی در حالت sleep قرار داشتند و گوشی ها بطور کامل شارژ شدند.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 03:11
پاسخ : آیا میشه در هنگامی که لبتاپ خاموش هست از درگاه usb به عنوان شارژر استفاده کرد ؟

نوشته اصلی توسط
sht-design
من روی لپ تاپ های Dell,Asus,Lenovo امتحان کردم جوابی نگرفتم چون وقتی لپ تاپ خاموشه برقی داخلش جریان نداره
این مورد هم جالبه واسم که شما میگید توی فوجیتسو هست چون دو مدل از فوجیتسو امتحان کردم باز اونم جواب نگرفتم
مثل سیستم های شخصی وقتی که خاموشه نمیشه از اون به این عنوان استفاده کرد این هم همینجوره
بهین تکنولوژی,لپ تاپ فوجیتسو,لپ تاپ لنوو,تبلت فوجیتسو,تبلت لنوو, سرور فوجیتسو,Atrust تین کلاینت,Atrust زیروکلاینت,لپ تاپ,تبلت,قیمت لپ تاپ,قیمت ت�
کاربری آسان
این دستگاه 15.6 اینچی با 2.4 کیلوگرم وزن تنها در رنگ مشکی مات طراحی شده است. نمایشگر ضد تابش نور خورشید و Anytime USB chargeبرای شارژ تلفن و دستگاه های مدیا حتی زمان خاموش بودن سیستم، وب کم HD و LED، صفحه کلید مجزا و بسیار راحت همه و همه از AH544 دستگاهی ارگونومیک و دوست دار کاربر ساخته اند.

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
OPENFIRE
USB Hot Plug یا USB Debugging يا USB Waking Support هر 3 تا جایی که یاد دارم در مادربرد و تنظیمات BIOS اکثر پی سی ها و لپ تاپ ها وجود داره و از قدیم هم وجد داشته و G500 Lenovo هم این مورد رو به صورت حرفه ای داره یعنی جریان رو موقعی نیاز هست وصل میکنه .....
مال ما G580 هست ، جواب نمیده ؟
ویرایش توسط hotler : July 24th, 2014 در ساعت 03:14
-
تعداد تشکر ها از hotler به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 13:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hotler
بهین تکنولوژی,لپ تاپ فوجیتسو,لپ تاپ لنوو,تبلت فوجیتسو,تبلت لنوو, سرور فوجیتسو,Atrust تین کلاینت,Atrust زیروکلاینت,لپ تاپ,تبلت,قیمت لپ تاپ,قیمت ت�
کاربری آسان
این دستگاه 15.6 اینچی با 2.4 کیلوگرم وزن تنها در رنگ مشکی مات طراحی شده است. نمایشگر ضد تابش نور خورشید
و Anytime USB chargeبرای شارژ تلفن و دستگاه های مدیا حتی زمان خاموش بودن سیستم، وب کم HD و LED، صفحه کلید مجزا و بسیار راحت همه و همه از AH544 دستگاهی ارگونومیک و دوست دار کاربر ساخته اند.
- - -
جالبه!
من با این مدل کار نکرده بودم
موفق باشید!
-
تعداد تشکر ها ازsht-design به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 13:53
سلام
اگه خاموش باشه و به برق وصل باشه میشه شارژ کرد .
-
تعداد تشکر ها ازdaving به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2014, 15:17
عضو انجمن
سلام.
توی بعضی از لپ تاپ ها این قابلیت به صورت پیشفرض وجود داره و یک پورت usb زرد رنگ برای مشخص کردن پورتی که برقش همیشه وصله وجود داره.
همچنین اکثر قریب به اتفاق مادربورد ها این قابلیت رو دارند.
در مورد مصرف باتری و یا اینکه فشاری روی باتری میاد یا نه، نمیشه نظر داد، ولی در حالت کلی اگر شدت جریان مصرف کننده از باتری کمتر باشه، مشکلی پیش نمیاد. که البته با توجه به اینکه اکثر منابع تغذیه لپ تاپ ها شدت جریان پورت های usb رو محدود کردن، اصولا فشار خاصی بر روی باتری اعمال نمیشه و کارایی باتری هم کاهش نخواهد یافت. مگه زمانی که سیستم شما روشنه، کمتر از یک گوشی موبایل مصرف میکنه؟!
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید