اسم فولدر plugins رو هم عوض کردم فایده ای نداشت. اسم پوشه Theme و Language رو هم عوض کردم بازم افاقه نکرد.
اسم فولدر plugins رو هم عوض کردم فایده ای نداشت. اسم پوشه Theme و Language رو هم عوض کردم بازم افاقه نکرد.
خوب این کارهایی که انجام دادید مربوط میشه به اینکه وردپرس مشکل داره یا قالب که با تغییر قالب متوجه خواهید شد. با قالب دیگه ای تست کنید. قالب شما ممکنه تاثیر داشته باشه به دلیل استفاده از کد ها و توابع قدیمی .
آموزش ساخت منو در وردپرس
دوستان به مسئله جالبی برخوردم. فکر میکنم مشکل نه از وردپرسه نه از قالب. حدس من اینه که مشکل از هاسته. ببینید من یه وردپرس 3.3.2 دیگه از اول با یه دیتابیس جدید نصب کردم بدون اینکه هیچ تغییراتی توش ایجاد کنم، قالب عوض کنم یا پلاگین نصب کنم باز همون مشکل وجود داشت. پس مشکل باید از هاست باشه. کسی میدونه وردپرس نسخه 3.3.2 چه ملزومات و پیش نیازهایی لازم داره تا بتونه بدون مشکل کار کنه؟ مثلاً چه نسخه ای از php باید رو هاست نصب باشه و ... !؟ بالای %90 احتمال میدم مسئله به هاست برمیگرده.
ممکنه قبلش بگین چطوری میتونم پیش نیازهای وردپرس نسخه 3.3.2 رو پیدا کنم. اینکه چه نسخه هایی از برنامه های نصب شده روی هاست مورد نیازه
تنظیمات سی پنل را یک بار رسیت کنید از فوتر.بعد بر روی فایل منیجر کلیک کنید و نمایش فایل های مخفی را تیک بزنید.
کاری رو که گفتید انجام دادم، ببینید اون وردپرسی که مشکل پیدا کرده تو فولدر art نصبه. الان هیچ فایل htaccessی تو این فولدر پیدا نمیکنه. عکس رو ببینید. این فایل کارش چیه؟
htaccess.jpg
فایل موجود توی پوشه روت رو تغغیر نام بدید .و چک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)