طبق قوانین ارسال هرگونه آفر و پیشنهاد تجاری خارج از بخش فروش ممنوع هست و پست ها پاک میشن.
طبق قوانین ارسال هرگونه آفر و پیشنهاد تجاری خارج از بخش فروش ممنوع هست و پست ها پاک میشن.
از نظر تحریم و گزینه های دیگه و راحتی کار و ارزانی و خیلی مسائل دیگه من میگم Ovh فرانسه
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
در حال حاضر اون دیگه خاموش نمی کنند و فقط آی پی را بلاک می کنند
من توی این 2ماه یه آی پی بلاک داشتم اونم برای پورت 445 رو ویندوز 2003 بود
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
برای خرید کلیک کنید
من از نماینده گرفتم!
پرداخت 1ماهه ! تقریبا ماهی 170 اینا در میاد الان این چیزی که دارم
هزینه نصب هم نداره
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
بعد اگه از خود ovh بخوای بخری 1ماهه هم میده آخر سبد خرید میتونی تعیین کنی اما خوب خیلی میزنه بالا مثلا سرور من با پرداخت 1ماهه این میشه
من کسی رو هم دارم که وریفای کنه برام ! اما خیلی میزنه بالاADDITIONAL SERVICES £0.00
SUBSCRIPTION £59.99
INSTALLATION £49.99
PRICE EX. VAT £109.98
VAT ( 17.5 %) £19.25
TOTAL INCL. VAT £129.23
www.subhosting.net من گرفتم عاليييييييييييه
Ovh مشکل پرداخت و Verify کردن داره وگرنه حیفه دیتاسنتر به این خوبی رو از دست بدیم.
کسانی که با Ovh کار کردن میدونن Verify کردنش به چه صورتیه ؟! / یه جا دیدم زده بود SMSـی! / آیا فقط موقع خرید Verify نیاز داره یا هر ماه موقع پرداخت نیازداره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)