سلام.از خودشون به خودشون شکایت کردن بیهودست.من شنیدم مرجعی هست که به sla و تعهدات اونا و کم فروشی و کیفیت پائین رسیدگی میکنه.ولی راستش دقیق یادم نیست که زیر مجموعه تنظیم مقررات رادیو بود یا صنف دیگر.
دوست عزیز راحت میشه شکایت کردن خودشون هم پیگیری میکنند من تو این شکایت یک بار هم نرفتم جایی فقط برای پس گرفتن یک بار باید برم مخابرات
دلیلش هم به خاطر اینه که فکر کنم امتیاز بندی میکنند هر استان رو برای همین خودشون زنگ میزنند خودشون سزعت اضافه میکنند و...
برای من 4 بار زنگ زدن به دلایلی جوابشون ندادم 2 بار زنگ زدن خونه 2 بار هم زنگ زدن موبایلم چون ناشناس بود جواب نداده بودم. بعد گفتم زنگ بزنم ببینم کیه بعد این که زنگ زدم گفت برای این که پول از موبایلت کم نشه گفت قطع کنم تا خودش زنگ بزنه میبینی که اینجوری پیگیر می کنند ( ولی تهران نمیدونم چطوریه شهرستان که اینجوری بود )
میشه از هر جایی شکایت کرد البته اگه حق با خودت باشه...
مخابرات کلا هیچ کدوم از سرویس هاش استاندارد نیست شما زنگ هم بزنید و... براتون دلایل واهی خواهند اورد
در تهران من خودم ابتدا سرویس 128 نامحدود از مخابرات داشتم نهایت سرعت دانلودم بین 20 تا حداکثر 40kb/s بود که بعد از مدتی باتوجه به پشتیبانی خیلی ضعیفشون و... کلا پشیمان شدم و به سمت شاتل رفتم و همین سرویس 128 رو از شاتل هم خریداری کردم با این تفاوت که حداقل سرعت دانلود من 100kb/s بود
در مورد پشتیبانی هم که اگر صبحتی نکنم بهتر و... - شما خودتون تا انتها رو پیش بینی کنید !
خلاصه پیشنهاد میکنم به جای شکایت و... سرویس دهنده اتون رو تغییر بدید
فقط اسیا تک
اگه درجریان اشتراک گذری سروریس ها به خصوص نامحدود هستین اطلاع بدین ممنون
مثلا با 512 با چه سرعتی میشه دانلود کرد
باتشکر
کلا چیزی به اسم نامحدود دروغ هست
شرکت ها هم چون قانون جدید مجبورشون کردن نامحدود میدن
که اونم چون مجبور هستن اشتراک ها ۱ به ۱۰ هست یعنی هر سرعتی بگیرید تقسیم بر ۱۰ کنید
در صورتی که اگر سروس حجمی بگیرید برعکس هست هرچی بتونن بهتون سرعت بیشتر میدن شما از اسیاتک ۱۲۸ نامحدود بگیر دانلود ۲۰-۳۰ ولی از همون اسیاتک ۱۲۸ حجمی بگیر دانلود ۵۰۰-۷۰۰ کیلو
+ کلا همه سرویس دهنده ها در ساعات رایگان دانلود شبانه سرعت رو تا ۵-۶ برابر کاهش میدن
اگر میخواهید سرعت مطلوبی داشته باشید و هزینه مهم نیست اینترنت ۱۰ مگ آسیاتک طرح بدون شبانه رایگانش رو بگیرید سرعت دانلود در تمام ساعات روز و شب ۱۸۰۰ تا ۲۵۰۰ کیلو بایت
۱۰ مگ اسیاتک + شبانه رایگان شب ها سرعت ۳۵۰ تا ۴۰۰ روز ها ۱۸۰۰ تا ۲۵۰۰
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)