-
July 8th, 2014, 20:13
پاسخ : جایی هست خدمات پردازش ابری ارائه بده ؟

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
پس با این حال شما اصلا به پردازش ابری نیازی نداری یک هاست معمولی هم کارتون رو راه می اندازه!
توی خونه هم و با نرم افزارهای تست لود زیاد هم میتونین کاراتون رو انجام بدین و تست کنین وضعیت اسکریپت یا هرچی رو
هنگام لود و فشار زیاد روی وب سرور وسایربخش ها مثل دیتابیس و...........
نه دوست گرامی
هاست معمولی که نمیشه. ولی با وی پی اس میشه پیاده سازی کرد ...
شرایط برنامه به نحوی هست که می خوام در محیط واقعی تست کنم . مثلا وقتی از لوکال هاست پینگ میگیریم اصولا زیر یک میلی ثانیه هست ولی در محیط واقعی این طور نیست ( خود لوکال هاست واقعیه ولی منظور من موقع پیاده سازی واقعی سرویس هست ) برای من حتی چنین نتایجی که شاید به نظر کم اهمیت بیان - اهمیت دارن . به این جهت اینجا سوال پرسیدم ببینم در ایران کلا خدمات ابری داریم یا نه - می خواستم از سرویس های خارجی استفاده کنم ولی متاسفانه کارت اعتباری ندارم
بازم متشکر از پاسخ های همگی
شاد و موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از anewuser به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2014 20:13
# ADS
-
July 8th, 2014, 20:37
نگفتین از ویژگی های یک سرویس ابری کدوم ها مدنظرتون هست و بهش نیاز دارید اما اگر چیزی بیش از یک وی پی اس میخواین و اینکه ساعتی براتون محاسبه بشه به نظرم بهتره سراغ همون سرویس دهنده های خارجی برید، از 5 دلار هم شروع میشه سرویس هاشون میتونید به افرادی که در همین انجمن کارشون پرداخت های دلاری هست بگید تا براتون پرداخت کنن.
-
تعداد تشکر ها ازkianfar به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2014, 20:57
عضو انجمن
سلام
به نظر من ایشون بیشتر دنبال امکاناتی بودند برای شکستن یک Hash یا قفل و یا پردازش امثالهم.
شبکه شما در حد تست هیچ تاثیری بر روی برنامه و ... شما نداره
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
-
تعداد تشکر ها از Zagrio.com به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2014, 21:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
anewuser
نه دوست گرامی
هاست معمولی که نمیشه. ولی با وی پی اس میشه پیاده سازی کرد ...
شرایط برنامه به نحوی هست که می خوام در محیط واقعی تست کنم . مثلا وقتی از لوکال هاست پینگ میگیریم اصولا زیر یک میلی ثانیه هست ولی در محیط واقعی این طور نیست ( خود لوکال هاست واقعیه ولی منظور من موقع پیاده سازی واقعی سرویس هست ) برای من حتی چنین نتایجی که شاید به نظر کم اهمیت بیان - اهمیت دارن . به این جهت اینجا سوال پرسیدم ببینم در ایران کلا خدمات ابری داریم یا نه - می خواستم از سرویس های خارجی استفاده کنم ولی متاسفانه کارت اعتباری ندارم
بازم متشکر از پاسخ های همگی
شاد و موفق باشید
در واقع محیط ایزوله و با آی پی های Private در شبکه ی داخلی کلاد خودتون میخواهید که نرم افزار رو ران کنید
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
-
تعداد تشکر ها ازpar30shop به دلیل پست مفید
-
July 8th, 2014, 22:16

نوشته اصلی توسط
kianfar
نگفتین از ویژگی های یک سرویس ابری کدوم ها مدنظرتون هست و بهش نیاز دارید اما اگر چیزی بیش از یک وی پی اس میخواین و اینکه ساعتی براتون محاسبه بشه به نظرم بهتره سراغ همون سرویس دهنده های خارجی برید، از 5 دلار هم شروع میشه سرویس هاشون میتونید به افرادی که در همین انجمن کارشون پرداخت های دلاری هست بگید تا براتون پرداخت کنن.
بله - مثل اینکه باید از بخش پرداخت ارزی اقدام کنم
متشکرم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Zagrio.com
سلام
به نظر من ایشون بیشتر دنبال امکاناتی بودند برای شکستن یک Hash یا قفل و یا پردازش امثالهم.
خیر - من چنین چیزی نگفتم و نتیجه گیری شما نادرست هست

نوشته اصلی توسط
Zagrio.com
شبکه شما در حد تست هیچ تاثیری بر روی برنامه و ... شما نداره
در این مورد هم نتیجه گیری شما نادرست است
با تشکر
موفق باشید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
par30shop
در واقع محیط ایزوله و با آی پی های Private در شبکه ی داخلی کلاد خودتون میخواهید که نرم افزار رو ران کنید
تقریبا - البته جزئیات برنامه تفاوت های کوچکی داره ولی در کل میشه گفت شما درست فرمودین
متشکرم
-
تعداد تشکر ها از anewuser به دلیل پست مفید