up
up
دوستان میرن دنبال هاست های خیلی ارزان (با ترافیک های بالا یا نامحدود) بعد که کیفیت پائین تجربه میکنند اسم سرورهای داخل کشور را خراب میکنند.
بر میگرده به کیفیت سرویس دهنده نه آپتایم دیتاسنتر ها در داخل کشور.
تاثیر داره اما اگر موارد دیگر رعایت بشه مثل سئو و ... آنچنان به چشم نمیاد و میشه هم سرعت بالا برای کاربران ایرانی و هم رنک خوب را با هم داشت.
با تشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
اینی که میگید آپتایم سرور ها تو ایران پایین تره به خاطر اینترنت هست یا به خاطر کیفیت سرور؟؟؟
مسائل مربوط به زیرساخت شبکه در ایران و بعضا کیفیت سرور، کارنابلد بودن تیم فنی شرکت ( البته اگر تیمی در کار باشه!) و اورسل و ... مسئله خراب کردن سرویس دهنده های داخل نیست، هستن تعدادی انگشت شمار که سرویس های با کیفیتی رو هم ارائه میدن اما عموما اینطور نیست !
این مسائل گاها در سرویس دهنده های خارج هم دیده میشه اما به هر حال سابقه ی بیشتری دارن و اونهایی که کیفیت کارشون خوبه تقریبا شناخته شده هستن و انتخاب کاربر رو راحت تر و مطمئن تر میکنه.
سئو به نظر بنده یک تجربه کاری هست .
سایت شما باید رویه خط گوگل و موتور های جستجوگر حرکت بکند و در این صورت همیشه ممتاز خواهید بود ( چه از نظر ورودی موتور جستجو - چه از نظر الکسا )
منظور از خط گوگل چیست :: گوگل یک موتور هوشمند برای جستجوی کلمات می باشد - بدون شک باید انتظار داشته باشیم با پیشرفت تکنولوژی دقت گوگل هم بالا بره - اما گوگل چگونه دقت خودشو بالا میبره ؟
گوگل هر مدت یکبار از روش های جدید برای تجزیه و تحلیل داده های دیتابیس خود استفاده می کند . نتیجه اش چیست ؟ = دقت بیشتر
نتیجه چیست ؟ = رویه خط گوگل حرکت کنیم
-------------------------------------------------------------
خب بریم سره قضیه هاست و سرور که دوستمون بیان کردن .
من دلیل و سندی ندارم که حرفه خودمو در این باره ثابت کنم - فقط تجربه کاریمو میگم ::
سرعت لود سایت شما تاثیری 10 درصدی بر سئو شما دارد . اولین حرکتی که گوگل برای ایندکس کردن سایت شما می کند خزش گر ها هستند . که وقتی یک رباط وارد سایت شما برای ایندکس کردن می شود شروع به خزش کردن سایت شما از ابتدا تا انتها می کند و تمامی لینک ها خارجی و داخلی را ثبت می کند . نمیشه گفت هاست تاثیر نداره - چون اگر هاست شما یا سرور شما از سرعت خوبی برخوردار باشه به رباط ها این اجازه رو میده با سرعت بیشتری شروع به خزش بکنن و این خودش یک امتیاز مثبت برای اعمال سئو سایتتون محسوب میشه .
--------------------------------
امیدوارم جواب سوالتونو خوب پاسخ داده باشم .
ویرایش توسط Wool : July 3rd, 2014 در ساعت 20:48
شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115
باز هم از بحث خارج شدین
دوباره میگم
اینجا بحث اینه که مکان سرور سایت و مکان بیشتر بازدیدکننده های همون سایت اگه یه جا باشه با توجه به تاثیر جستجوی محلی در گوگل آیا تاثیری در نتیجه جستجو کاربران همون موقعیت داره یا نه و اگه داره چقدر هست؟؟؟
- - - Updated - - -
باز هم از بحث خارج شدین
دوباره میگم
اینجا بحث اینه که مکان سرور سایت و مکان بیشتر بازدیدکننده های همون سایت اگه یه جا باشه با توجه به تاثیر جستجوی محلی در گوگل آیا تاثیری در نتیجه جستجو کاربران همون موقعیت داره یا نه و اگه داره چقدر هست؟؟؟
سلام دوست عزیز
من دیتا سنتر های روند تازه، افرانت ، پارس آنلاین و تبیان رو شخصاً تست کردم. از لحاظ کیفیت اول رو به روند تازه میدم. چون ترافیک بسیار گرونی داره و به همین دلیل همیشه عرض باندش خالیه و چندین روت متفاوت داره. بعد از اون سرویس پارس آنلاین رو پیشنهاد می کنم. چون هم استیبل هستش (به نسبت) هم اقتصادی. بعد افرانت . معمولاً افرانت به دلیل تعداد میکروتیکایی که اونجا هاست شده (جهت روت کردن ترافیک) تاخیر بالاتری داره و در انتها تبیان. چون هم کیفیت سرویسشون متوسطه هم پاسخگویی. (مگر مشتری ویژه داشته باشید یا ارتباط ویژه). در کل تفاوت همه اینها حد اکثر 50 میلی ثانیه هستش. چیزی که عمده این تاخیر رو پوشش میده میتونه بهینه کردن سورس نرم افزار یا قوی تر کردن سخت افزار باشه.
در نهایت فکر می کنم پارس آنلاین یا روند تازه انتخاب های خوبی باشن.
دوستان اطلاعاتی که دادم صرفاً تجربه شخصی من هستش و بس . سرور ها هم همه با مارک دل و اچ پی هستند.
پیروز باشید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سایت بایک! دروازه ورود به دنیای مجازی
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
ابزار طراحی سایت ، نرم افزار ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی ||| واکاو » سنجش سرعت سایت از سرور ایران - http://www.wakav.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)