-
June 12th, 2010, 11:09
عضو جدید
در خواست اسپانسری مهم
سلام خدمت شما
ما یک سایت دینی و مذهبی داریم متاسفانه دو بار تغییر سرور دادیم و تازگی هم بر روی یک سرور رفتیم
ولی متاسفانه یک روز خوب و مورد داشت البته این هم شرکت متعبری هست که نام نمی برم و لی سرورش هم
آلمان هست و لی متاسفانه مشکلات لود و قطعی هم داشتیم و با این که سایتش متعبره و شرکت هم رسمی
هست حالا نیازمند این هستیم یک جای متعبر و عالی از لحاظ سرعت لود و بدون قطعی و پشتیبانی و امنیت
خوب نیازمند می باشیم که بتواند پاسخگوی سایت ما باشد.
و اگر می خواهند اسپانسر باشند لطفا برای انتقال اطلاعات که نزدیک چیزی حدود 700 مگ می باشد
لطفا انجام بدهند.
در ضمن این مورد خیلی ضروری هست و سریعا لازم می باشد
لطفا در همین تاپیک ایجاد شده لطفا بفرمایید
با تشکر
ویرایش توسط only20 : June 12th, 2010 در ساعت 11:13
-
-
June 12th, 2010 11:09
# ADS
-
June 12th, 2010, 12:39
عضو انجمن
پاسخ : در خواست اسپانسری مهم
-
-
June 12th, 2010, 12:46
عضو جدید
من اسم سایت رو با اجازه تون پیغام خصوصی می کنم
به هرحال خدمتت همه ی شما بگم که هرجایی که زیاد تعریف بشه و متعبر هم برای ما که خوب نبوده و متاسفانه به این شرکت متعبر هر چقدر ایمیل ارسال می کنم پاسخ بنده را نمی دهد
و مورد رو رفع نمی کنه و سرور المان هم این موارد هم داره!
-
-
June 12th, 2010, 12:49
عضو انجمن
ممنونم شما لطف دارید نسبت به بنده ولی نمی دانم که هرجایی می رویم با این که خیلی شرکت متعبری هست و تبیلغاتش همه جا هم هست مشتری هم داره
سرورش این قدر مورد داره در صورتی که باورتون نمیشه یک روز که رفتیم این مشکل پیش اومده
شما بفرمایید
شرم سارم به عنوان توجه نکردم و فقط متن تاپیک را خواندم .
اما نصیحت من به شما این است که به دنبال کسی باشید که سایت شما را از لحاظ مالی پشتیبانی کند نه از لحاظ هاست چرا که هاستی که برای اسپانسری است اکثرا در بهترین حالات به مشکل بر می خورد....
اما اگر یک پشتیبان مالی داشته باشید می توانید برای هاست هزینه کنید و آن پشتیبانی واقعی را به دست آورید .
موفق باشید .
-
-
June 12th, 2010, 12:51

نوشته اصلی توسط
only20
به هرحال خدمتت همه ی شما بگم که هرجایی که زیاد تعریف بشه و متعبر هم برای ما که خوب نبوده و متاسفانه به این شرکت متعبر هر چقدر ایمیل ارسال می کنم پاسخ بنده را نمی دهد
و مورد رو رفع نمی کنه و سرور المان هم این موارد هم داره!
فهمیدم سرور کیو میگی و مشکلشم میدونم چیه!
بهترین راه حل برای شما: 36500 تومن (روزی فقط 100 تا تک تومنی) از جیبت بزن یه هاست درست و حسابی بگیر (نه اسپانسری) که مشکلی برات پیش نیاد!!!
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2010, 12:51
شما لطف بفرمایید اسم دامنه رو به صورت عمومی بذارید. + فضا و پهنای باند مورد نیاز و ...
ویرایش توسط Sajad : June 12th, 2010 در ساعت 12:54
-
-
June 12th, 2010, 12:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
J4vad
شرم سارم به عنوان توجه نکردم و فقط متن تاپیک را خواندم .
اما نصیحت من به شما این است که به دنبال کسی باشید که سایت شما را از لحاظ مالی پشتیبانی کند نه از لحاظ هاست چرا که هاستی که برای اسپانسری است اکثرا در بهترین حالات به مشکل بر می خورد....
اما اگر یک پشتیبان مالی داشته باشید می توانید برای هاست هزینه کنید و آن پشتیبانی واقعی را به دست آورید .
موفق باشید .
چیزی که شما می فرمایید این هست که هاست از این شرکت متعبر برای اسپانسری گرفتم یک سروری هست که دارند و اصلا خوب نیست در صورتی که این سرور شون
تمام مشتریان مهمشون و سایت شرکت شون روی همین سروری هستند که به بنده دادند پس دلیل نمیشه هاست اسپانسری یعنی این که خوب نیست یا غیره
-
-
June 12th, 2010, 14:24
عضو انجمن
از تبیان بگیر
گویا برای سایتهای مذهبی بودجه دارن
-
-
June 12th, 2010, 14:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
only20
برای من بفرستید
-
-
June 12th, 2010, 14:56
عضو انجمن
-
-
June 12th, 2010, 15:28
عضو انجمن
ما هیچوقت اسپانسری نمیدیم! (فک نکنم تو فروم هم کسی دیده باشه که من تو اسپانسری ها شرکت کرده باشم.)
ولی چون سایت مذهبی و دینی هست شما اسم سایت رو برام بفرستین یه نگاهی بکنم.
اگه از نظر ما و شما مشکلی نداشت در خدمت هستیم!
موفق باشید
Google is your friend. All smart people use Google before asking dumb questions.
-