عزیز اخه چجور میشه سیملینک رو از کرنل پتچ کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
عزیز اخه چجور میشه سیملینک رو از کرنل پتچ کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
بصورت ۱۰۰ درصد امکان نداره بتونید رو centos اینکارو بکنید !
از CloudLinux OS استفاده کنید .
...Zzzz...
نخیر همچین چیزی نداریم !
نصب کرنل به دیسترو ربطی ندارهالان من جدیدترین کرنل هارو روی سنت او اس نصب کردم و مشکلی نبوده ! و اصلا ارتباطی به دیسترو نداره !!!
سیملینک فقط کمی به کرنل ربط داره ! شما باید نرم افزار جدا برای لینوکس بنویسید که خیلی از شرکت ها نوشتن و میفروشن !
برای سنت او اس جدید هم میخوان کرنل 4 رو بدن !
همین چند وقت پیش تو کنفرانس صحبتش شد![]()
کاملا امکان پذیر است.
زمانیکه شما اموزش فنی و تخصصی دیده باشید نه اینکه از توتاریال های اینترنت، منیجر شده باشید و چندین سال کار فنی دقیق و حرف ای کرده باشید!
اگاه به سیستم عامل هسته لینوکس کرنل باشید میتوانید به صورت دقیق و کامل کرنل را بر اساس نیاز خود پچ کنید
البته این کار همانطور که گفتن نیازمند تخصص هست . البته همه نیز متخصص هستند !!!!!
ما بدون مشکل بر روی سنت او اس و دبیان سیمیلینک را پچ کردیم. نیازی به grsec نیز نیست.
grsec نیز بنده اطمینان دارم تنها به دلیل اینکه تصور میشود امنیت را بالا میبرد ، دوستان تصور میکنند مناسب هست اا نمیدانند که سیستم خودشان را به شدت ناپایدار میکنند در صورتی که دانش فنی بالا برای کار با کرنل را نداشته باشند.
به همین دلیل هست که سیستم عامل cloud linux ایجاد شده است.
در زمینه اروری که دوست عزیز برایشان ایجاد شده است:
مشکل شما با grsec نیست. مشکل مربوط به کامپایل کرنل هست که تنظیمات به درستی انجام نشده است.
کامپایل کرنل شما باید دقیقا مشخصات فنی سخت افزار و ... را در کرنل ثبت کنید. باید دقیقا با سیستم فایل ها و سرویس ها اشنایی داشته باشید.
توصیه میکنم از این پچ استفاده نکنید زیرا شما ساده ترین مرحله در استفاده از این پچ که کامپایل کرنل هست دچار مشکل شده اید.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)