نوشته اصلی توسط
ShirazHost
ابتدا از استارتر عذر خواهی میکنم
اولا انتقاد دارید تاپیک بزنید یا پ . خ بهم بدید و بگید :
انتقاد علنی 2 از دو حالت خارج نیست :
1. خود شیرینی و عصبانیت و به خطر افتادن منافع
2. جنبه ی حق
من فرض میکنم هدف شما دومی بوده و پاسخ میدم که چرا این کارو میکنم :
1. کاربرای حرفه ای میدونن که هر گردی گردو نیست و هر هاست سی پنلی از هر شرکتی با شرکت دیگه ای یکسان نیست . اما کاربرای معمولی این اطلاع رو ندارن و فکر میکنن هاست سی پنل سی پنله دیگه . اما میدونید که این طور نیست . به زبان دیگه اینکه دیگری بیاد برای من ویندوز نصب کنه با اینکه خودم ویندوز نصب کنم شاید در عمل هردو کار یکی باشه اما فرقش اینجاست که من بعد از نصب میام پروسه هایی که نیازی هیچ وقت بهشون ندارم رو غیر فعال میکنم بک آپ میگیریم و چندین کار دیگه . اینجا هم همین طوره
هاست و کنترول پنل سی پنله اما کانفیگا متفاوته ...
2. میگن کشوری به اسم ژاپن وجود داره خوب من که ندیدم پولشم ندارم که برم ببینم خوب اما میتونم عکساپو ببینم . خوب هاستی که من پیشنهاد میدم ایده عاله خوب زبانی نمیشه گفت کاربر هم که پول نداده چطور باید اعتماد کنه ؟ خوب تصویر کنترول پنلش رو بهش نشون میدم . یا میخره یا نمیخره برای من مهم نیست مهم اینه که سطح توقع کاربر و حق و حقوقش رو بهش بگم که بدونه میتونه بهجای اینکه پراید سوار بشه پژو سوارشه با همون پول و حتی کمتر .
میگم که اگر جایی هاست تهیه کرد و ساسپند شد نیاید بگه نه بهتره دایرکت ادمین بگیرم چون سی پنل جواب نداد .
3. حرف شما صحیحه اما من تصاویر رو از انجمن لود نمیکنم از سایت خودم لود میکنم که ترافیکی و لودی هم باشه به هاست خودم اعمال بشه و ثانیا شما که اینتر نتتون کنده فکر نکنید همه مثل خودتونن
4. کسی که میخواد خرید کنه باید با چشم باز خرید کنه چون فروشنده میخواد جنسش رو بفروشه . خیلی از فروشنده ها ازشونم بخواید حتی یه تصویر از کنترول پنل بهتون بدن هم نمیدن یگه چه برسه به آی پی سرور .
5. دیگه حوصلم نشد برتون دلیل بیارم اگر قانع شدید که هیچ اگرنه هم که بازم هیچ ...
نتیجه : تنها عیب کار من اینه که تصاویر رو کاربر باید لود کنه سعی شده کمترین حجم ممکن باشن اما مزایای بالا رو داره که این نقد شما رو جواب میده
حالا اگر هدفتون نوع اول بود دیگه جوابتون رو نمی دادم .
خواستید پاسخ بدید اما من دیگه پاسخ نمیدم چون تاپیک منحرف میشه .
اگر مدیران خواستن این پست منو حذف کنن لطفا پست این دوست رو هم ویرایش کنن . از نظر من موردی نداره .