سلام
بله حتما ارسال کنید تا برای خودتون مشکل ساز نشه قبلا فتا با بنده هم تماس گرفته بودند
سلام
بله حتما ارسال کنید تا برای خودتون مشکل ساز نشه قبلا فتا با بنده هم تماس گرفته بودند
اگر اطلاعات رو به پلیس فتا ندید یخورده کارتون به مشکل میخوره و از قدرتشون برای ضربه زدن بهتون استفاده میکنند.
و از طرفی اگر بدون اجازه مراجع قضایی اطلاعات رو در اختیار پلیس فتا قرار بدید ، اون مشتری اگر بفهمه شما اون اطلاعات رو به پلیس فتا دادید ، میتونه ازتون به دلیل نقض حریم خصوصی شکایت کنهکه جرم کوچیکی نیست
![]()
پیرو پست قبلی در همین تاپیک:
کار پلیس فتا و شرکت بیان به دادگاه رسید و در آخر هم دادگاه حق رو به شرکت بیان داد!
البته شرکت بیان واحد حقوقی قویای داره
ارائه اطلاعات شخصی مشتریان به پلیس باید توسط تاییدیه و اجازه دادگاه و قاضی انجام بشه!
اگر فکر میکنید میتونید مثل شرکت بیان باهاشون رفتار کنید ، بهتره اطلاعات رو بهشون ندید.
در غیر اینصورت ...
اگه اطمینان دارید از خود فتاست حتما ارسال کنید چون درصورت عدم همکاری باهاتون برخورد می کنن
.|.|. .|.|.
بله باهشون همکاری داشته باشید تا مشکل ساز نشه براتون
درضمن
ایمیل پلیس فتا به این صورت میباشد:
@police.ir
منتظر باشید تا مجدد باهاتون تماس بگیرن اگر گرفتن که هیچ اگر خیر هم که راخت باشید
اگر هم شرکت بودید و ... می تونید ازشون درخواست مجوز کنید تا فتا سعی کنه باهاتون برخورد کنه
.|.|. .|.|.
آدرس دفتر پلیس فتا در استان مازندران | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
جهت اطلاع از نحوه تشخیص صحّت ایمیل ارسالی از طرف پلیس فتا از ایمیلهای جعلی، اینجا کلیک کنید.
آدرس تلفن رایانامه رسمی ساری – بلوار ارتش – جنب بیمارستان فاطمه الزهرا – ستاد ف.ا. استان پلیس فتا 01512182604
2182599mazandaran_fata@police.ir بابل - خیابان شریعتی- نرسیده به جهاد سازندگی - اداره آگاهی - پلیس فتا 01112184924-4929 آمل - خیابان دکتر بهشتی(چاکسر)- اندیشه 16- اداره آگاهی - پلیس فتا
اگر پلیس فتای شهرستان یا استان دیگری باشند باید نامه درخواستی رو به استان شما بدهند و پس از تاییدیه به شما داده می شود
اگر استان شما باشد بدون دستور قضایی هیچگونه اطلاعاتی قرار ندهید و شخصا مراجعه نمایید
ایمیل فاکس تلفنی غیر قانونی است
- - - Updated - - -
در مورد فک ایمیل هم که یک ترفند است بدون نیاز به سرور اولیه با استفاده از ایمیل جعلی اقدام به ارسال ایمیل می شود کرد تحت هر عنوان ایمیلی
بیشتر در ایمیل های انبوه استفاده می گردد
با توجه به شرایط ایجاد شده فکر میکنم بهترین گزینه مراجعه حضوری باشه.
ضمنن این مشترک شما چه سرویسی از شما داشتن؟
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
بهشون بگید که تا حکم قضایی رو برای من ارسال نکنید اطلاعاتی نمیدم و بگید که من درقبال حریم شخصی مشتری ها مسئولیت دارم
و دیگر هیچ
اینکه نشد کار هر ننه قمری ایمیلی چیزی بفرسته بگه من فلانم بیسارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)