پس نتیجه میگیریم نامحدود وجود ندارد ------ تمام (بسته دیگه)
بله استفاده از واژه نامحدود صرفا جنبه تبلیغاتی داره و یک جور آرامش خاطر رو به خریدار میده، یا به قول دوستمون در محدوده ای که سرویس دهنده میدونه کاربرش استفاده میکنه نامحدود محسوب میشه! استفاده از این شیوه ی تبلیغاتی رو میتونید در سرویس دهنده های هاستینگ بزرگ آمریکایی و اروپایی هم ببینید از جمله هاست گیتور، بلوهاست و ... نکته اینجاست که درصد زیادی بخاطر این واژه به سمت اون سرویس دهنده کشیده میشن و البته درصد ناچیزی هستن که واقعا مصرف بالایی دارن که اونها هم در صورت فشار روی سرور عذرشون خواسته میشه و این مسئله همیشه در قوانین استفاده از سرویس هم ذکر میشه !
دقیقا دوست عزیز RoobinaServer
مثلا مثل خودم زدم هاست نامحدود امکانات نامحدود به قران مشتری اومده میگه هاست نامحدود شما قابلیت بالا اوردن 30 سایت وردپرسی رو داره در جوابش گفتم منظورتون یک اکانت هستش یا برای هر سایت یک اکانت گفت نه داداش منظورم اینه یک اکانت نامحدود ازتون بگیرم 30 تا سایت داریم منو دوستام روش نصب کنیم منم گفتم اخه بنده خدا شما هاست اشتراکی میگیرین اونم یک اکانت میخوایت 30 عدد سایت روش بالا بیاری .میتونی برای هر سایتتون یک اکانت 500 مگ بگیری سرعت بیشتر .امنیت بیشتر . یا اگه میخواین میتونم یک عدد سرور اختصاص بهتون بدم ..گفت مگه نامحدود نیست اخه مرض دارین زدین نامحدود به سلامت.. به نظرتون چی در جوابش باید میدادم فقط گفتم خوش اومدین دوست عزیز با ارزوی موفقیت
اینجوریه هنوز بعضیا نمیدونن نامحدود یعنی چی
TeleGram & Tell : 09184613882
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)