چند هفته قبل همین کارو با 100تا سرور میهن وب هاست کردن
راه خاصی ندارید مگر اینکه هاستینگ شما فایروال سخت افزاری داشته باشه که معوملا هاستینگ هایی که فایروال سخت افزاری خوب دارند هزینه بیشتری دارند
سرورهای دیتاسنتر ovh دارای آنتی دیداس سخت افزاری هستند و به محض این که دیداس شروع بشه آی پی سرور را به فایروال منتقل میکنند تا سایت دچار مشکل نشود! پیشنهاد میکنم به سرویس دهنده خود پیشنهاد دهید تا این مشکل را با ovh در میان بگذارد.
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
روی سرور مجازی هم نمیشه کاری کرد؟
اگر سرور مجازی تهیه کنم بازم نمیتونم این حملات رو کنترل کنم
برای جلوگیری از حملات دیداس میتوان از فایروال،آنتی دیداس (که بر روی سرورهای ovh به صورت سخت افزاری وجود دارد) در این مواقع با داشتن علم کافی میتوان به درستی از حملات جلوگیری کرد
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
والّا ما موقع خريد از ovh بارها بار ديديم كه، تو فرم سفارش فايروال داره، ولي جايي ذكر نكرده بودن سرورهاي ovh به صورت سختافزاري فايروال داره!
چون ما اينقدر ديداس ميخوريم، يك مدتيه فعاليت نداريم، تبليغ نميكنيم كه يك وقت مشتري نياد، اگر اين باشه الان ميرم تيكت ميكنم، همه آيپي هامونو بذارن تو اين فايروالِ خيالي! :دي
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)