صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 32

موضوع: وبسایت شرکتی , ووردپرس یا جوملا

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

پیش فرض پاسخ : وبسایت شرکتی , ووردپرس یا جوملا

فعلا جوملا بهتر هست ، وردپرس رو هم دست کم نگیرید ولی فعلا به پای جوملا نرسیده ... شاید در آینده ... !

2. تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن persian.developer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    222
    تشکر تشکر شده 
    1,500
    تشکر شده در
    734 پست

کار کردن با وردپرس خیلی راحته و مثل مدیریت یک وبلاگ میتونید سایتتون رو مدیریت کنید!
    شما چقدر وردپرس کار کردید؟! راحتی کار مزیت هست ولی من فکر می کنم کار با جوملا خیلی راحتر از وردپرس هست!

البته قصد جسارت خدمت دوستانی که وردپرس رو تایید کردند ندارم ، اما با توجه به اینکه تا به امروز سایت های زیادی با جوملا طراحی کردم واقعا" هر رو به امکانات جدیدی از این سیستم مدیریت محتوی پی میبرم که شاید وقتی چنین امکاناتی رو شما ببینید هیچ وقت جوملا رو با سیستم هایی مثل وردپرس حتی مقایسه هم نخواهید کرد!
    شما امکانات وردپرس رو دیده اید؟ میدونید وردپرس چند هزار پلاگین داره؟!
    دلیل این امر هم اینه که افراد بسیار زیادی در سرتاسر دنیا دارن شبانه روزی روی جوملا کار می کنند و آیا هیچ فرد یا شرکتی که یک سی ام اس مینویسه قادر به رقابت میتونه باشه؟!
    این حرف درستی نیست دوست من! تمام نرم افزارهای متن باز برنامه نویسان از سرتاسر دنیا دارند! و فرقی بین ورد پرس و جوملا و... ندارد! البته من فکر می کنم وردپرس جامعه ای بزرگتر از جوملا داره!

5. تعداد تشکر ها ازpersian.developer به دلیل پست مفید

عضو دائم IFACO.Net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    242
    تشکر تشکر شده 
    1,314
    تشکر شده در
    804 پست

اکثر افزونه های وردپرس ، مخصوصا افزونه های آژاکسی قاتل سرورها هستند (یوزیج بالا سی پی یو و اسکوئل و ...) ولی چنین مشکلی رو در جوملا تابحال مشاهده نکرده ام.
    شرکت هاستینگ ایفاکو
    سایت رسمی : IFACO.NET
    هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
    ...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمی‌سازد :...

7. تعداد تشکر ها ازIFACO.Net به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ifaco.net نمایش پست ها
    اکثر افزونه های وردپرس ، مخصوصا افزونه های آژاکسی قاتل سرورها هستند (یوزیج بالا سی پی یو و اسکوئل و ...) ولی چنین مشکلی رو در جوملا تابحال مشاهده نکرده ام.
    هر چیزی اگر درست و به جا استفاده بشه و با بقیه امکانات هماهنگ باشه چنین مشکلاتی رو به وجود نمیاره . در مورد یوزیج بالا cpu در وردپرس یکی دو روز پیش تاپیکی رو جواب دادم . اونو بررسی کنین فکر نمیکنم دیگه سوال و مشکلی در این رابطه پیش بیاد .

موفق باشید

9. تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CMSTalk نمایش پست ها
    بله درسته . اما باید اینم در نظر گرفت که یک سیستم مدیریت محتوایی مثل جوملا , به کمک افزونه های قدرتمند و بی شمارش هست که در کل جهان محبوب شناخته شده وگر نه به صورت معمولی در حد همون ارسال مطلب و این حرفا هست ! حالا یه کم کم و زیاد .

وردپرس هم همون طور که شما فرمودین یک سیستم مدیریت وبلاگ هست اما نباید از افزونه های قدرتمند وردپرس هم سطحی گذشت و توجهی بهش نداشت . شاید وردپرس به تنهایی نتونه یک سایت حرفه ای رو در اختیار شما قرار بده اما به کمک افزونه هاش میتونید سایتی حتی حرفه ای تر از جوملا طراحی کنید . متاسفانه قدرت وردپرس هنوز برای خیلی از ما مشخص نشده !
    حرف شما رو قبول دارم. وردپرس سیستم سبک و خوبی داره و برای راه اندازی یک سایت با امکانات متعارف بهتر از جوملا ست ، چون هم سبک تره و هم کار باهاش راحت تره ، اما امکان گسترش جوملا باور کنید خیلی زیادتر از اون چیزیه که فکرش رو کنید!

بعنوان مثال میتونید به موارد زیر که توسط جوملا ساخته شدند یه نگاهی بندازید:

یک نمونه سیستم شبکه اجتماعی ساخته شده توسط جوملا

نمونه دیگری از شبکه اجتماعی ساخته شده با جوملا

سیستم های مدارس و دانشگاهی که دانشجو و مدیر و استاد هر کدام با نام کاربری خود می توانند وارد سیستم شوند و ....

با جوملا میتونید سیستم وبلاگ دهی بسازید!

با جوملا می تونید سیستم های فروشگاهی قدرتمند بسازید!
    یا این نمونه

قالب های زیبا و حرفه ای برای جوملا براحتی در دسترس هستند!

امکانات زیبا و حرفه ای برای فروشگاههای جوملایی

امکانات آجاکس بسیار زیاد برای جوملا که براحتی می توانید به سایت های جوملایی اضافه نمایید!

و خیلی موارد دیگه وقت نشد بگم....
    ویرایش توسط iacbook : June 7th, 2010 در ساعت 15:16

11. تعداد تشکر ها ازiacbook به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

ببینید , به قدرت جوملا نمیتوان شک کرد یا زیر سوال برد , اما از امکانات وردپرس هم نمیشه چشم پوشی کرد .

در مورد سخت یا آسون بودن جوملا و وردپرس هم فرمودین که باید بگم جوملا حقیقتا" برای افراد مبتدی کمی پیچیدگی داره اما به مرور زمان کار کردن باهاش سهل میشه . وردپرس درسته که معماری ظاهری آنچنان پیچیده ای نداره اما در باطن قدرت زیادی داره .

اگر اشتباه نکنم وردپرس در سال 2009 عنوان بهترین مدیریت محتوای متن باز رو کسب کرد .

در ضمن همون طور که دوستموkن گفتن , انتخاب یک سیستم بخش زیادیش مربوط به کاربری اون سیستم میشه که شما میخواید چه امکاناتی رو به یوزر سایت ارایه بدید . بی شک با همه سیستم های مدیریت محتوا میشه وب سایتی برای یک شرکت طراحی کرد مثل : جوملا - وردپرس - زوپس - ایی 107 - دیتالایف انجین و .... با ظاهری کاملا" حرفه ای !

موفق باشید
    ویرایش توسط HematYar : June 7th, 2010 در ساعت 15:39

13. تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CMSTalk نمایش پست ها
    اگر اشتباه نکنم وردپرس در سال 2009 عنوان بهترین مدیریت محتوای متن باز رو کسب کرد .
    کاری به جوملا و وردپرس ندارم ولی در کل مرجع ذی صلاحی وجود نداره که بخواد سی ام اس ها رو رتبه بندی کنه !
    ولی خیلی از سایت های اینترنتی بر حسب بعضی موارد و یا بر حسب نظر سنجی ها رتبه بندی می کنند که به نظر
    بنده هیچ کدوم دقیق و معتبر نیست ... با این حال بی طرفترین و معتبرترین این سایت ها ، مربوط به انتشارات پکت
    هست (Home | Packt Publishing Technical & IT Book Store) . با دقت در آمار خواهید دید که وردپرس تا سال 2009
    اصلا نتونسته هیچ مقامی رو به دست بیاره ولی دروپال و جوملا همیشه در رتبه های اول و دوم بودن . اما در سال
    2009 با توجه به رشد خیلی خوب وردپرس و نیز مشکلاتی که تیم های دیگه داشتند وردپرس تونست مقام اول رو
    کسب کنه ... حالا با تکیه بر یک سال موفقیت و کسب رتبه اول نمیشه نظر قطعی داد ولی در نتیجه میشه گفت
    وردپرس هم به مجموعه سیستم های مدیریت محتوای برتر وارد شده ... و حالا باید منتظر باشیم ببنیم سیستم های
    دیگه چه می کنند و آیا وردپرس میتونه این مقام رو حفظ کنه یا نه ؟!؟
    ویرایش توسط TukaNet : June 7th, 2010 در ساعت 16:51

15. تعداد تشکر ها ازTukaNet به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    822
    تشکر تشکر شده 
    785
    تشکر شده در
    422 پست

برای تکمیل صحبت های شما : Open Source CMS Award | Packt Publishing Technical & IT Book Store

17. تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

با تشکر از دوستانی که در بحث شر کت کردند.
    بنده جوملا رو انتخاب کردم. حالادنبال تم براش هستم لطفا در بحث تاپیک زیر شرکت فرمایید.
    http://www.webhostingtalk.ir/f42/%D9...35/#post112657

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

مهم نیست سایت های خارجی چطور رتبه بندی می کنند!
    به نظرم بهترین رتبه دهنده به سیستم های مدیریت محتوی استفاده کنندگان از آنها هستند!
    اینکه شما بتونید پلاگین ها و ماژولها و قالب ها رو براحتی پیدا کنید و اینکه امکانات خوبی برای شما فراهم کنه و اینکه در کشور شما و به زبان مورد نظر شما پشتیبانی خوبی دارد یا ندارد مهم است!
    الان سایت پشتیبانی وردپرس در ایران همیشه مشکل داره و چیز خاصی هم برای دانلود قرا نداده!
    اما چندتا سایت ایرانی میخواید بهتون معرفی کنم که هزاران امکان فارسی شده برای جوملا قرار داده اند؟!!!!
    رتبه بندی سایت های خارجی معیارهای دیگری دارد که به نظر من هیچ ربطی به دلیل انتخاب کردن و یا انتخاب نکردن یک سیستم توسط استفاده کنندگان ندارد!
    حالا 100 سال هم وردپرس مقام اول رو از دید سایت های خارجی داشته باشه! اما وقتی قابلیت هاش برامون مشخصه چرا الکی طرفداری کنیم؟!
    من تعدادی از قابلیت های جوملا رو به شما معرفی کردم و میتونیم هزاران قابلیت دیگه از جوملا رو هم معرفی کنم.
    اما شما چندتا سایت با قابلیت هایی بالاتر از یکی سیستم انتشار مطلب از وردپرس معرفی کنید!!!
    بازهم میگم نمیشه یک سیستم framework را با یک سیستم مدیریت مطلب مقایسه کرد!
    Joomla! 1.5 API Reference

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)