خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
دیشب یه بنده خدا که ناشناس بود درخواست خرید داشت که تا 2 صبح من براشون سرور اوکی کردم جهت تست تا امروز ظهر که واقعا هم راضی بود ولی من به ایشان هم عرض کردم.
اگر دقت کنید روی این سرور ویندوز ارائه نمشود. ارائه سیستم عامل جهت دانلود و آپلود از ماه آینده روی سرور دیگر....
دلیلشم تضمین پورت در تمام ساعات روی این سرور است.
مصرف شما اصلا مهم نیست. هر اندازه نیاز دارید مصرف کنید...
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
خوب این مسیله رو باید بدونید که روی لینوکس اسکریپت لیچ نصب می کنیم
رضا تایید می شه
کارش درسته
سلام
چند روز پیش تستی ازشون گرفتم
به سختی به ما دادن
به کلی میشه گفت به دلیل سرعت بسیار پایینشون با توجه به پورتی 2 گیگی که نوشتن که البته میدونم 2 گیگ هم نیست سرور را فقط برای تانل به خارج میفروشند
عکس ها قرار گرفت
عکس اوج مصرف و شلوغی سرور :
دانلود از ایران :
و ....
وظیفم بود به اطلاع دوستان برسونم تا بعدا به مشکل بر نخورن
موفق باشید
دقیقا با ایران و جاهایی که پهنای نامحدود میدهند مقایسه کردم
دوست عزیز چون تاپیک فروش بحث نمیکنم.
فکر کنم دوستانی که واقف باشند منظور شما رو از زدن این پست متوجه شدن.
شما اگر فکر میکنی مثلا مثل پورت یک گیگ اختصاصی سرورهای خارجی قراره با لینک خارجی دانلود بده من به شما پیشنهاد خرید از لیزوب و ایس کلو و کولوکراسینگ و .... رو میدم. حداقل کیفیت دانلود روی این سرور رو با هتزنر مقایسه کنید بازم این سرتره.
اگر فکر میکنید که حالا بخاطر پست شما من به یوزرام میگم که بیان حق مطلب رو بگن سخت در اشتباهی.
شما بهتره برای مقایسه یه لینک داخلی رو تست میکردید و خوب کلا برای من تجربه خوبی شدید![]()
ویرایش توسط AbtinServer : June 13th, 2014 در ساعت 02:54
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)