پس یه چیزایی بر 100 ترابایت واجب شد ....
پس یه چیزایی بر 100 ترابایت واجب شد ....
هیچ وقت هیچ جا با نام ایران ثبت نام نکنید.
فعلا اسم ایرن و هویت ایران برای ما ننگ محسوب میشه.
منتظر کنفرانس های بین المللی بعدی باشید. ببینیم بعد از سخنرانی اقایون iweb هم مارو تحریم میکنه یا نه lol
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
تازه تو فکر 100TB بودم اگه پول میومد دستم ماله ماهه بعد
ای بابا...
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
نه اصلا ساپورتر ایرانی دارند و با ایرانی ها مشکلی ندارن شاید یه طوری باهاشون دوست هم هستندراستی Iweb که بفهمه ایرانی هستی که سرویس رو میبنده. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
VatanVPS.comبرخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
مطمئن باش تا چند روز دیگه اونها هم میبندد ... قانون کلی کشور امریکاست باید تخدی نکنند ...
تورو خدا ببینین به کجا رسیدیم ... همه دنیا کف پای مشتری رو لیس میزنن اونوقت واسه ایران باید پرتمون کنند بیرون ...
این ها چه بلایی سرمون اوردن ( منظورم از اینا امریکایی نیست ... خودتون بهترمیدونین کیارومیگم !!! )
تحريم نبوده احتمالا كريت كارت هاي غنيمتي از كفار بوده كه به قولي يارو شد![]()
![]()
h+rSabegh
سلام
به احتمال زیاد کشور ایران رو به دلیل کارهایی که بعضی از دوستان انجام دادن در لیست سیاه قرار دادن(دلار و کارت اعتباری ناسالم، وارز، هک و کارهای مخرب)
وگرنه بارها با این دیتاسنتر صحبت کردم و گفتن شرکت انگلیسی هست و مشکلی نیست.
البته آقایی که سرور با دلار سرقتی میفروخت هم به تام با توجه به اطلاعاتی که پیدا کرده بودم گزارش دادم و در حال پیگیری بودند.
فقط میشه متاسف بود! (برای خیلی چیزها)
ما ایشون رو نمی شناسیم !
ما قبل خرید از این دیتا سنتر ( توسط دو شرکت دیگه ) و ایمیلی که دوستان با آی پی ایران زده بودند گفته بودند که مشکلی با ایرانی ها ندارند و فقط با آی پی ایران خرید نکنید ! ما که سرور هم به نام خودمون نبوده !
بله . بدون اطلاع قبلی ! الان هم فکر کنم بک آپ رو پروندن !
سلام . دلار هکی چیه آخه !
آخه وقتی می گن با ایرانی ها مشکل نداریم و فقط مجبوریم که قوانین رو رعایت کنیم و فقط و فقط به آی پی ایران سرویس ندیم ! چی کار کنیم خوب آخه !
شما میشه مدارکتون رو مبنی بر اینکه افرادی که از سافت لایر خرید کردند . دلار هکی مصرف کرده بودند ( عجب صیغه ای ! )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)