-
June 7th, 2010, 00:07
عضو دائم
پاسخ : 100tb هم ایران رو تحریم کرد !
هیچ وقت هیچ جا با نام ایران ثبت نام نکنید.
فعلا اسم ایرن و هویت ایران برای ما ننگ محسوب میشه.
منتظر کنفرانس های بین المللی بعدی باشید. ببینیم بعد از سخنرانی اقایون iweb هم مارو تحریم میکنه یا نه lol
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
June 7th, 2010 00:07
# ADS
-
June 7th, 2010, 00:31

نوشته اصلی توسط
nimafire
هیچ وقت هیچ جا با نام ایران ثبت نام نکنید.
فعلا اسم ایرن و هویت ایران برای ما ننگ محسوب میشه.
منتظر کنفرانس های بین المللی بعدی باشید. ببینیم بعد از سخنرانی اقایون iweb هم مارو تحریم میکنه یا نه lol
فکر کنم اون موقع XLhost و هلند و هند و پاکستان و افغانستانم سروراشونو روو ما ببندن
(شوخی)
راستی Iweb که بفهمه ایرانی هستی که سرویس رو میبنده. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط GharbHost : June 7th, 2010 در ساعت 00:36
-
-
June 7th, 2010, 00:40
عضو انجمن
تازه تو فکر 100TB بودم اگه پول میومد دستم ماله ماهه بعد
ای بابا...
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
نه اصلا ساپورتر ایرانی دارند و با ایرانی ها مشکلی ندارن شاید یه طوری باهاشون دوست هم هستند
VatanVPS.com
برخی از مشتریان:songBsong,musicbaran,farskids,tehra nmusic,teh-music,Best2Film,bia2melody,bia2club,tak3da,irhits و بیش از 30 سایت بزرگ ایران
شرکت هم ثبت شد: اروین رایان ویژن | شماره ثبت : 385608
-
-
June 7th, 2010, 01:02

نوشته اصلی توسط
movie24

تازه تو فکر 100TB بودم اگه پول میومد دستم ماله ماهه بعد
ای بابا...
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
نه اصلا ساپورتر ایرانی دارند و با ایرانی ها مشکلی ندارن شاید یه طوری باهاشون دوست هم هستند
مطمئن باش تا چند روز دیگه اونها هم میبندد ... قانون کلی کشور امریکاست باید تخدی نکنند ...
تورو خدا ببینین به کجا رسیدیم ... همه دنیا کف پای مشتری رو لیس میزنن اونوقت واسه ایران باید پرتمون کنند بیرون ...
این ها چه بلایی سرمون اوردن ( منظورم از اینا امریکایی نیست ... خودتون بهترمیدونین کیارومیگم !!! )
-
-
June 7th, 2010, 01:41
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
June 7th, 2010, 01:53
-
-
June 7th, 2010, 01:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
GharbHost
فکر کنم اون موقع XLhost و هلند و هند و پاکستان و افغانستانم سروراشونو روو ما ببندن

(شوخی)
iweb کانادایی هست و مشکلی با ایران نداره. منظور من چیز دیگری بود
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
June 7th, 2010, 11:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
2 تا احتمال وجود داره.
1. ممکنه از جناب vpsland خرید کرده باشن که 100tb متوجه شده و سرورا رو بسته / دستشون درد نکنه

2. فهمیدن ایرانی هستن و طبق قوانین USA این حق رو دارن که سرویسهای ایرانیا رو بدون دلیل ببندن / دستشون درد نکنه

/ آمریکا گفته ایرانی جماعت حق نداره بیاد طرف ما، پس چرا میرید از آمریکا که کافر حربیه خرید میکنید ؟

چه قدر گفتم با دلار هكي خريد نكنيد چه قدر گفتم هي از اجنبي جماعت خريد نكنيد حالا XLhost رو يه چيزي ولي ديگه 100TB نوبرش بود، ممد آفرين داري به راه راست برميگردي!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 8th, 2010, 02:54
سلام
به احتمال زیاد کشور ایران رو به دلیل کارهایی که بعضی از دوستان انجام دادن در لیست سیاه قرار دادن(دلار و کارت اعتباری ناسالم، وارز، هک و کارهای مخرب)
وگرنه بارها با این دیتاسنتر صحبت کردم و گفتن شرکت انگلیسی هست و مشکلی نیست.
البته آقایی که سرور با دلار سرقتی میفروخت هم به تام با توجه به اطلاعاتی که پیدا کرده بودم گزارش دادم و در حال پیگیری بودند.
فقط میشه متاسف بود! (برای خیلی چیزها)
-
-
June 9th, 2010, 12:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
2 تا احتمال وجود داره.
1. ممکنه از جناب vpsland خرید کرده باشن که 100tb متوجه شده و سرورا رو بسته / دستشون درد نکنه

2. فهمیدن ایرانی هستن و طبق قوانین USA این حق رو دارن که سرویسهای ایرانیا رو بدون دلیل ببندن / دستشون درد نکنه

/ آمریکا گفته ایرانی جماعت حق نداره بیاد طرف ما، پس چرا میرید از آمریکا که کافر حربیه خرید میکنید ؟

ما ایشون رو نمی شناسیم !
ما قبل خرید از این دیتا سنتر ( توسط دو شرکت دیگه ) و ایمیلی که دوستان با آی پی ایران زده بودند گفته بودند که مشکلی با ایرانی ها ندارند و فقط با آی پی ایران خرید نکنید ! ما که سرور هم به نام خودمون نبوده !

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
یعنی بدون اطلاع قبلی سرور شما بسته شده است؟ لطفا اگر امکان دارد کاملتر توضیح دهید.
بله . بدون اطلاع قبلی ! الان هم فکر کنم بک آپ رو پروندن !

نوشته اصلی توسط
Am!r
چه قدر گفتم با دلار هكي خريد نكنيد چه قدر گفتم هي از اجنبي جماعت خريد نكنيد حالا XLhost رو يه چيزي ولي ديگه 100TB نوبرش بود، ممد آفرين داري به راه راست برميگردي!

سلام . دلار هکی چیه آخه !
آخه وقتی می گن با ایرانی ها مشکل نداریم و فقط مجبوریم که قوانین رو رعایت کنیم و فقط و فقط به آی پی ایران سرویس ندیم ! چی کار کنیم خوب آخه !

نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
به احتمال زیاد کشور ایران رو به دلیل کارهایی که بعضی از دوستان انجام دادن در لیست سیاه قرار دادن(دلار و کارت اعتباری ناسالم، وارز، هک و کارهای مخرب)
وگرنه بارها با این دیتاسنتر صحبت کردم و گفتن شرکت انگلیسی هست و مشکلی نیست.
البته آقایی که سرور با دلار سرقتی میفروخت هم به تام با توجه به اطلاعاتی که پیدا کرده بودم گزارش دادم و در حال پیگیری بودند.
فقط میشه متاسف بود! (برای خیلی چیزها)
شما میشه مدارکتون رو مبنی بر اینکه افرادی که از سافت لایر خرید کردند . دلار هکی مصرف کرده بودند ( عجب صیغه ای ! )
-