Untitled-1.jpg
این قسمت رو یه نگاه بکن اصلا هیچ وقت آمار من اینجوری نبوده
Untitled-1.jpg
این قسمت رو یه نگاه بکن اصلا هیچ وقت آمار من اینجوری نبوده
سلام
عزیز خیلی راحت با فایروال میشه جلوش رو گرفت البته اگر سرور مجازی یا اختصاصی داشته باشید!
اگه دوست داشتید برای راهنمایی بیشتر با بنده در تماس باشید. تا کامل راهنماییتون کنم
aminzf@gmail.com
09168030360
یا حق!
سلام
آیپی ها ایران هستند و مشکلی نیست احتمالا به خاطر مطلب جالبی در سایت این مقدار بازدید ایجاد شده! بوده به خاطر مطلب مسخره و جالبی یکی از سایت هام 53000 بازدید از گوگل فقط به خاطر اون مطلب داشت هاستتون مناسب باشه این موضوع به نفع شما هم هست که این بازدید انجام بشه تنها در صورتی که هاست ضعیف داشته باشید این موضوع مشکل ساز خواهد بود!
مسدود کردند آیپی های باعث مسدود شدن کاربران اصلی شما نیز خواهد شد و به صلاح نیست!
ویرایش توسط InterServer.ir : May 26th, 2014 در ساعت 09:31
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
یه سرچ بزن شما
فقط رنج ایرانو باز بذار واسه سایتت، بقیه رو ببند
دوست عزیز این بازدید واقعیه ، شما می خواید جلوش رو بگیرید ؟
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
دوست عزیز متاسفانه هاست اشتراکیه
مسدود کردند آیپی های باعث مسدود شدن کاربران اصلی شما نیز خواهد شد و به صلاح نیست![/QUOTE]
الان مشکلی که داریم همینه، ای پی میاد 350 پیج رو نگاه میکنه تو یه روز بعد دار پدر bounce ما رو در میاره
نه دوست عزیز کجاش به نفع شماست وقتی 10 ثانیه میاد تو و میره یه هفته این اتفاق بیافته سایت شما میره جز سایت های اسپم گوگل ( من 99 درصد ترسم بخاطر همین مسئله هستش )
عزیزم اگه این آی پی واقعی بود به نظرت من اینجوری اینقدر نگران بودم به نظرت
الان یه مشکلی که هست اینه که میاد توی های استیت میزنه آی پی اتریش میری آی پی رو چک میکنی میبینی ماله ایران و جز آی پی های اسپم شناخته شده
بعدم اگه این رنج ای پی درست بود آلکای من باید میومد پائین نه این که میرفت بالا
بعدم ما الان یه پاپ اپ رو سایت داریم تعداد پاپ آپی که میندازه با یک هفته هیچ فرقی نکرده با این که با این رنج حداقل 30 درصد باید بهش اضافه میشد
ویرایش توسط alalalk71 : May 26th, 2014 در ساعت 10:32
به نظرم یا با مدیر هاستینگتن صحبت کنید که csf رو درست تنظیم کنه یا جای دیگه برید برای میزبانی و یا یک کلودفلر راه بندازید چون با این 3 راه خیلی راحت میشه جلوی ربات های مزاحم رو که فقط باعث بیشتر مصرف شدن منابع میشه رو گرفت.
یا حق!
همین چند روز پیش تا الان بوده ساعتی بالای 40-50 هزار بازدید از یکی از سایت های بنده شده در صورتی که بازدید روزانه سایت نزدیک 30 هزار بازدید صفحه هست هر چند احتمال میدم بخاطر دیداس هست و اتفاقی هم فعلا از نظر گوگل نیوفتاده و سایتم رتبه اول هست تو گوگل ( تو موضوع خودش )
ولی اگر ترسی از این موضوع دارید باید از طریق htaccess یا پنل سایت CloudFlare آیپی ها رو رنج ببندید این آیپی ها ایران هست و مدیر سرور براتون نمی بنده چون سایر مشتریانش شاکی خواهند شد! ! سرویس آنتی دیداس کلود رو با انتخاب گزینه Im Under Attacks فعال کنید و آیپی های مشکل دار اکثرا توسط کلود به عنوان اسپمر شناسایی میشند رو مسدود کنید با کلود قابلیت مسدود کردن کشور های دیگر رو هم دارید
ویرایش توسط InterServer.ir : May 26th, 2014 در ساعت 17:36
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
این 3 تا عکس رو ببین عزیز یه دفعه از 23 may کشید آمالر بالا
بعدش تا الن بیشتر از 300 تا آی پی رو بن کردم ای پی ها ها رنج نداره شاید مثلا 2-3 تا آی پی باشند بعد کلا آی پی ها عوض میشه اگه این کار رو بکنم ک کلا آی پی ها بلاک کنم یه دفعه ایرانسل قطع میشه و دیگه هر کی تو ایرانسل باشه نمی تونه سایت رو ببینه
درود
ایا ای پی ها ایرانی هستند یا خارجی؟
شاید یکی با شما لج افتاده و داره با برنامه ای پی میفرسته تا برید لیست سیاه گوگل !!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)