تبریک می گم قالب زیبایی است ...
تبریک می گم قالب زیبایی است ...
با قدرتی بیشتر باز می گردیم ...!
کانفیگ سرور | طراحی و کد نویسی سایت | مشاوره جهت ساخت سایت و انتخاب هاستینگ | انجام Seo سایت شما | معرفی نویسنده و انجام کار وبمسترینگ
بهتر هست که داخل ایران باشه برای لود بهتر و همچنین دسترسی از طریق اینترانت به هر حال غیر از لود، قالب خوبیه ولی باید بیشتر کار بشه خوشحال میشم رفقا بیان تو تاپیک ما و درباره سایت ما هم نظر بدن
بسیار زیباست
مهندس اون بکگراند قبلیشم چسپوندیجزو خاطراته ؟
تم خوبیه
اما همونطور که خودتون گفتید نیاز به کامل شدن داره
چند نکته به ذهنم میرسه که عرض میکنم خدمتتون
صفحه های لینک شده در منوی بالایی ( فهرست ها ) رو تکمیل کنید که بازدید کننده وقتی کلیک میکنه برنگرده صفحه اصلی یا موس رو نگه میداره با # روبرو نشه
کلاس hover فهرستها ؛ رنگ بک گراند .li رو به نظر من سبز روشن انتخاب کنید خیلی مناسبتر خواهد بود با ترکیب رنگ آبی تا اینکه همه چیز حتی بردر دکمه ها هم از آب استفاده بشه
ویرایش توسط GEO : May 22nd, 2014 در ساعت 18:45
آبیتون خیلی پر رنگه! بهتر نبود از رنگ آبی که تو ویندوز 8 بود استفاده میکردید؟ #0099ff
اسلایدر هم اضافه کنید.
توضیحات صفحه اولتون زیاده کمترش کنید.
لوگوتون رو عوض کنید :دی
اسلایدر دارد، منتها شما در زمانی دیدید که در حال تعمیر بود. توضیحات خاصی هم نداره، شاید مختصر تر هم کردیم. لوگو هم قبلتر دوستان دیگر هم هم گفتند و ما هم در فکر هستیم. رنگ آبیش رو متاسفانه خیلی دوست دارم.
- - - Updated - - -
قالب ظاهرا java script های زیادی لود می کند که الزامی هم نیستند و در حال کاهش آنها هستیم. سرور سرعت خوبی دارد.
سلام
قالب زیبایی هست
ولی لود پایین دارد به دلیل سنگین بودن قالب است یا سرور؟
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)